پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

طوفان ۸۰ کیلومتری تهران را درنوردید/ هشدار نارنجی تا دوشنبه

طوفان ۸۰ کیلومتری تهران را درنوردید/ هشدار نارنجی تا دوشنبه رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: طوفانی که در لحظات پیش در شهر تهران و برخی از شهرهای این استان مثل ورامین، پاکدشت و ... به وقوع پیوست، حدود ۸۰ کیلومتر بر ساعت سرعت داشت و تا روز دوشنبه پنجم خرداد ماه نیز احتمال وقوع دوباره این طوفان‌ها در ساعات بعدازظهر وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 24
کد خبر: ۲۷۸۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ لحظاتی پیش طوفانی شدید تهران و برخی از استان‌های کشور را در بر گرفت.

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، در جزئیات وقوع طوفان در تهران و دیگر نقاط کشور می‌گوید: سازمان هواشناسی از روز گذشته برای وقوع طوفان‌ها در تهران نقاط مختلف هشدار نارنجی رنگ صادر کرده است.
او تصریح می‌کند: این وضعیت و ناپایداری‌های فعلی آب و هوا تا روز دوشنبه پنجم خرداد ماه، در بسیاری از نقاط کشور ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، یادآور می‌شود: پدیده‌ای که به دنبال وقوع آن هشدار نارنجی صادر کردیم، بیشتر به شکل وزش باد شدید، رگبار پراکنده باران، رعد و برق و خیزش گرد و خاک خواهد بود.

ضیاییان در ادامه می‌گوید: طوفانی که در لحظات پیش در شهر تهران و برخی از شهرهای این استان مثل ورامین، پاکدشت و ... به وقوع پیوست، حدود ۸۰ کیلومتر بر ساعت سرعت داشت.

او می‌گوید: دمای هوا هم در تهران با کاهش چند درجه‌ای همراه است که البته خیلی محسوس نخواهد بود و این روند کاهش دما تا روز سه‌شنبه ششم خرداد ماه ادامه خواهد داشت و بعد از آن دمای هوا افزایش پیدا کرده و گرمتر می‌شود که البته آن افزایش دما هم نسبت به میانگین دمای فعلی محسوس و تند نخواهد بود.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، می‌گوید: رگبارهای پراکنده باران در مناطق کوهستانی استان‌های مختلف کشور شدت بیشتری خواهد داشت.

ضیاییان تاکید می‌کند: وقوع طوفان، رگبار پراکنده باران، رعد و برق و ... بیشتر در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رخ می‌دهد و تا عصر روز دوشنبه استان‌هایی چون تهران، البرز، قزوین و سمنان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد./خبر انلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار