انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

حماس: هیچ صحبتی با عربستان بر سر خلع سلاح مقاومت در غزه نداشته‌ایم

یک عضو ارشد حماس تاکید کرد که این جنبش برخلاف برخی اخبار منتشر شده، هیچ صحبتی با عربستان بر سر خلع سلاح مقاومت در غزه نداشته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 25
کد خبر: ۲۷۹۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک عضو ارشد حماس تاکید کرد که این جنبش برخلاف برخی اخبار منتشر شده، هیچ صحبتی با عربستان بر سر خلع سلاح مقاومت در غزه نداشته است.

یکی از رهبران حماس تاکید کرد که این جنبش هیچگونه تماسی با مسئولان سعودی یا فرانسوی در راستای اخبار شایع شده درخصوص طرح دو کشور برای خلع سلاح حماس و تبدیل آن به حزبی سیاسی نداشته است.

این عضو ارشد حماس به روزنامه قطری «العربی الجدید» گفت که پرونده سلاح مقاومت غیر قابل چانه‌زنی است و این امر نه فقط موضع حماس بلکه مورد اجماع همه گروه‌های مقاومت در نوار غزه است.

وی تصریح کرد هرگونه تلاشی در این راستا یا تمرکز بر خلع سلاح غزه بدون پرداختن به الزام اشغالگران برای توقف تجاوزات یا فشار بر این رژیم به منظور وارد کردن کمک‌های انسانی «تنها خوش‌خدمتی به کابینه نتانیاهو است که به دلیل تداوم جنگ و صحنه‌های کودک‌کشی با فشار‌های بین‌المللی دست به گریبان است.»

این رهبر حماس تاکید کرد که مقاومت حقی مشروع است که همه قوانین و منشور‌های بین‌المللی آن را برای افراد تحت اشغال تضمین کرده است.

این عضو ارشد حماس در قاهره به العربی الجدید گفت: حماس خطاب به میانجیگران در مصر تاکید کرده اگر حکومت این جنبش تنها مانع پیش روی ارسال کمک‌ها، بازسازی غزه و پایان دادن به جنگ است، حماس هیچ اصراری بر این موضوع ندارد و موضع خود را آشکار و صریح در این باره اعلام کرده است.

وی گفت: حماس حُسن نیت خود را در برابر جامعه جهانی نشان داد و با آزاد کردن عیدان الکساندر نظامی اسرائیلی_آمریکایی بر آمادگی خود برای آزادی همه اسرای صهیونیست طی یک دفعه تاکید کرد، اما در مقابل، جهان شاهد این حجم از تروریسم و قتل و کشتار اسرائیل در غزه است.

این رهبر حماس اظهار داشت، در مقابل به جای اینکه کشور‌های عربی و بین‌المللی فشار خود را متوجه نتانیاهو کنند که مانع اصلی توافق است، مشاهده می‌کنیم که برخی به دنبال تحرکاتی برای تسلیم کردن مقاومت و غزه هستند، اما باید گفت که آنچه نتانیاهو نتوانست طی جنگ به چنگ آورد، در میز مذاکرات نیز به دست نخواهد آورد.

وی با بیان اینکه اهرم فشار و برگه برنده مقاومت، اسرا و پایداری مردم غزه است، گفت: نتانیاهو سرنوشت اسرا را به بقای ائتلاف حاکم خود گره زده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار