موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید سخنگوی ارتش پاکستان: هیچ‌کس جرأت هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای ما را ندارد

پوتین: تحریم‎های یک‎جانبه به اقتصاد جهان آسیب می‎زنند

رئیس‌جمهوری روسیه در جمع سران بریکس نسبت به تاثیر سوء یک‌جانبه‎گرایی و تحریم بر اقتصاد جهانی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولادیمیر پوتین رئیس‎جمهوری روسیه که برای شرکت در نشست سران بریکس به برزیل سفر کرده است، هشدار داد: رقابت ناعادلانه و انحصارگرایی بیش از پیش در عرصه تجارت جهانی رواج یافته است.

 

وی افزود: بدون شک اقتصاد جهان متاثر از این واقعیت است که شیوه‎های رقابت ناعادلانه و تحریم‎های یک‌جانبه از جمله آنهایی که با انگیزه‎های سیاسی اعمال می‎شوند؛ در طیف وسیعتری از تجارت جهانی به کار می‎روند و انحصارگرایی درحال شکوفایی است. در چنین شرایطی، کشورهای بریکس باید تلاش جدی برای تضمین توسعه اقتصادی خود و ممانعت از تخریب وضعیت اجتماعی و سقوط استانداردهای معیشتی در پیش بگیرند.

 

گفتنی است شهر برازیلیا از امروز چهارشنبه میزبان نشست دو روزه بریکس است که در آن سران کشورهای برزیل، آفریقای جنوبی، چین، هند و روسیه گردهم می آیند. 

 

محور اصلی یازدهمین نشست سران کشورهای عضو گروه بریکس، همکاری های اقتصادی و توسعه آن میان کشورهای عضو است. 

 

منبع:مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار