لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

ماکرون: مذاکرات میان تهران و واشنگتن بسیار حائز اهمیت است

رئیس‌جمهور فرانسه طی یک سخنرانی بر اهمیت مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن در منع گسترش تسلیحات اتمی تاکید کرد. او همچنین هشدار داد که غرب با سکوت در برابر اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه اعتبار خود در نزد دیگر کشورهای جهانی را از دست خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 30
کد خبر: ۲۷۹۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه در سخنرانی خود در نشست "گفت‌وگوی شانگریلا" در سنگاپور با هشدار نسبت به خطرات اشاعه تسلیحات اتمی، بر اهمیت مذاکرات میان آمریکا و ایران برای دستیابی به توافقی در زمینه محدودسازی برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد.

شبکه قطری الجزیره گزارش داد که ماکرون در این باره گفت: مذاکرات میان تهران و واشنگتن درباره مسئله هسته‌ای برای جلوگیری از اشاعه هسته‌ای بسیار حائز اهمیت است.

ماکرون همچنین درباره توسعه فعالیت‌های کره شمالی در این زمینه هشدار داده و بر اهمیت کنترل تسلیحاتی تاکید کرد.

ایران و آمریکا تاکنون پنج دور مذاکرات غیرمستقیم را با میانجی‌گری عمان انجام داده‌ و با ادامه این مذاکرات توافق کرده‌اند.

اگرچه هنوز جزئیات برگزاری دور ششم این مذاکرات اعلام نشده است.
طرفین به طور کلی روند این مذاکرات را سازنده ارزیابی کرده‌ و گفته‌اند مسقط پیشنهادهایی را در این دور از مذاکرات برای برطرف کردن اختلافات در مواضع طرفین مطرح کرده است.

ماکرون در بخش دیگری از سخنرانی خود درباره به کار بستن استانداردهای دوگانه در ارتباط با اوکراین، تایوان، غزه و تضعیف اعتبار نظم قانون‌مند جهانی هشدار داد.

او با اشاره به وضعیت غزه گفت: اگر غرب غزه را به حال خود رها کند و اجازه دهد که اسرائیل مطابق میل خود عمل کند، با خطر از دست دادن تمام اعتبار خود در نزد بقیه جهان مواجه خواهد شد.

حملات رژیم صهیونیستی به غزه در حالی ادامه دارد که این شهر به دلیل محاصره انسانی و کمبود شدید مواد غذایی با خطر قحطی و گرسنگی قطعی روبه‌روست.

با وجود پیشنهادات میانجی‌های توافق آتش‌بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی، هنوز پیشرفتی در این زمینه حاصل نشده است.

در حملات رژیم صهیونیستی به غزه که اماکن و زیرساخت‌های غیرنظامی از آن مستثنی نبوده‌اند، بیش از ۵۴ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند که عمدتا زنان و کودکان هستند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار