ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد

بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد شورای شهر بارسلونا با مطرح کردن نقض حقوق بین‌الملل و حقوق فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی، با اکثریت آرا به قطع روابط نهادی و همکاری با اسرائیل و تعلیق «توافق دوستی» با تل‌آویو رای داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ این طرح که مورد حمایت حزب سوسیالیست حاکم به همراه گروه‌های چپ افراطی و چپ‌گرای طرفدار استقلال در بارسلونا است، خواستار پایان دادن به تمام روابط رسمی با اسرائیل «تا زمان احترام به قوانین بین‌المللی» و «احیای حقوق اساسی مردم فلسطین» شده است.

به نوشته روزنامه تایمز اسرائیل، بارسلونا همچنین توافق‌نامه خواهرخواندگی و دوستی سال ۱۹۹۸ با تل‌آویو-یافا را به حالت تعلیق درآورد و از برگزارکننده نمایشگاه تجاری «فیرا دِ بارسلونا» خواست که میزبانی غرفه‌های اسرائیلی یا شرکت‌هایی که در تجارت اسلحه دخیل هستند یا از درگیری در غزه سود می‌برند، برعهده نگیرد.

چنین تصمیمی برای بندر بارسلونا نیز گرفته شده است.

شهردار بارسلونا در جریان جلسه شورای شهر گفت: «رنج و مرگ در غزه در طول یک سال و نیم گذشته و حملات اخیر اسرائیل، هرگونه رابطه‌ای را غیرقابل دوام می‌کند.»

این اولین باری نیست که بارسلونا برای تعلیق روابط با رژیم صهیونیستی اقدام می‌کند. در سال ۲۰۲۳، «آدا کولائو»، شهردار وقت اقدامات مشابهی انجام داد که بعدا با پیروزی کویبونی در انتخابات محلی، این اقدامات لغو شد.

اگرچه این اقدام تاثیر عملی چندانی ندارد، اما تصمیم دومین شهر بزرگ اسپانیا که یک مقصد گردشگری برتر و محل استقرار یکی از مشهورترین باشگاه‌های فوتبال جهان است، به فهرست رو به رشد منتقدان اسرائیل در بحبوحه جنگ غزه می‌افزاید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار