رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

«ترامپ» علیه چین موضع گرفت

«ترامپ» علیه چین موضع گرفت رئیس جمهور آمریکا به از سرگیری تنش‌های تجاری با چین اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روسیا الیوم، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه به از سرگیری تنش‌های تجاری با چین اشاره کرد و در فضای مجازی نوشت: این کشور توافق خود را با آمریکا به صورت کامل نقض کرده است.

این پست ترامپ بعد از چند ساعت از صحبت‌های وزیر خزانه داری آمریکا مبنی بر اینکه مذاکرات تجاری با پکن تقریباً شکست خورده مطرح شد.

ترامپ گفت که پیش بینی می‌کند به زودی با رئیس جمهور چین گفت‌و‌گو کند.

روزنامه وال استریت ژورنال نیز گزارش داد که کلید توافق کاهش تعرفه‌های گمرکی، درخواست برای از سرگیری صادرات مواد معدنی کمیاب از سمت چین است.

اختلافات چین و آمریکا بعد از آن شدت گرفت که ترامپ از تعیین تعرفه‌های گمرکی سنگین بر واردات کالا‌ها از کشور‌های جهان به ویژه چین خبر داد./ مهر 

کلمات کلیدی: ترامپ چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار