چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی

کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی خبرنگار الجزیره گزارش داد که ۳۰ فلسطینی در تیراندازی رژیم صهیونیستی به مردان جوان در نزدیکی یک مرکز امدادرسانی آمریکایی در غرب رفح، در جنوب نوار غزه شهید و ۱۲۰ نفر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 01
کد خبر: ۲۷۹۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرنگار الجزیره می‌گوید اشغالگران بار دیگر دست به کشتار جدیدی علیه غیرنظامیانی زدند که در محل‌های توزیع کمک‌های بشردوستانه جمع شده‌اند.

طبق گزارش الجزیره، دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه در این باره اعلام کرد: آنچه اتفاق می‌افتد، استفاده سیستماتیک از کمک‌ها به عنوان ابزاری جنگی است که برای باج‌گیری از غیرنظامیان گرسنه استفاده می‌شود. این مراکز توزیع غذا و کمک‌ها تحت نظارت یک شرکت آمریکایی-اسرائیلی هستند و توسط ارتش اشغالگر در مناطق به اصطلاح حائل در شهر رفح محافظت می‌شوند.

این دفتر افزود: جنایت جدید اشغالگران، گواه دیگری بر ادامه اجرای طرح نسل‌کشی از طریق گرسنگی است.

این نهاد دولتی در غزه تاکید کرد: ما از سازمان ملل متحد و شورای امنیت می‌خواهیم که مسؤولیت‌های قانونی خود را بر عهده بگیرند و گذرگاه‌ها را فوراً و بدون محدودیت باز کنند. ما خواستار تشکیل فوری یک کمیته تحقیق بین‌المللی مستقل برای مستندسازی این قتل عام‌ها هستیم.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد: ما قاطعانه هرگونه «منطقه حائل» یا «کریدور‌های بشردوستانه» ایجاد شده تحت نظارت دشمن یا بودجه ایالات متحده را رد می‌کنیم.

دفتر دولتی غزه افزود: ما نسبت به خطر ادامه این مدل مرگبار، که ثابت شده است دامی برای غیرنظامیان گرسنه و بدون راه فرار است، هشدار می‌دهیم.

این دفتر تاکید کرد: سکوت در برابر این قتل عام‌ها، همدستی شرم‌آوری است که همه کسانی را که درمانده، ساکت یا توجیه‌گر آن هستند، محکوم می‌کند. / ایسنا

کلمات کلیدی: غزه توزیع غذا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار