سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

تشدید علائم افسردگی با محدودیت مصرف کالری

نتایج پژوهش جدید نشان داد که محدودیت بیش از حد کالری ممکن است با افزایش علائم افسردگی، به ویژه در میان مردان و افراد با شاخص توده بدنی بالاتر مرتبط باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۲۸۰۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، پژوهشگران دریافتند، افرادی که به رژیم‌های غذایی کم‌کالری پایبند هستند، بیشتر احتمال دارد علائم افسردگی را گزارش کنند و این تاثیر به ویژه در افرادی که از قبل اضافه وزن داشتند، بارزتر به نظر می‌رسد.

این پژوهش همچنین بر اهمیت کیفیت رژیم غذایی تاکید کرد، زیرا رژیم‌های غذایی سرشار از غذا‌های فوق فرآوری شده، کربوهیدرات‌های تصفیه شده و گوشت‌های فرآوری شده با علائم افسردگی بیشتر همراه بودند و افرادی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای را دنبال می‌کردند، مشکلات سلامت روان کمتری گزارش کردند.

دکتر ونکات بات، پژوهشگر ارشد این پژوهش از بیمارستان سنت مایکل و دانشگاه تورنتو گفت: این یافته‌ها نشان می‌دهد که باید در مورد رژیم‌های غذایی بیش از حد محدودکننده یا نامتعادل، به ویژه برای افرادی که از قبل استرس یا چالش‌های مرتبط با وزن را تجربه کردند، احتیاط کرد.

با این حال، پژوهش کنونی که داده‌های بیش از ۲۸ هزار بزرگسال را از طریق بررسی ملی سلامت و تغذیه تجزیه و تحلیل کرد، نتوانست ارتباط علت و معلولی مستقیمی را برقرار کند.

دکتر کری وودراف که در این پژوهش مشارکت نداشت، خاطرنشان کرد: ممکن است فکر کنیم که از رژیم غذایی خود کالری محدودی دریافت می‌کنیم، اما در واقع ممکن است کالری اضافی داشته باشیم؛ هیچ راهی برای تایید وضعیت محدودیت کالری وجود ندارد.

نتایج پژوهش‌های گذشته، محدودیت کالری تحت نظارت پزشک را با بهبود خلق و خوی مرتبط کرده‌اند.

دکتر یوهانا کیلر از کالج کینگ لندن گفت: این یافته‌ها نشان می‌دهد، رژیم غذایی بدون نظارت که می‌تواند باعث کمبود‌های تغذیه‌ای شود، ممکن است در علائم افسردگی دخیل باشند.

کارشناسان می‌گویند: محدودیت شدید کالری می‌تواند خواب، تمرکز و سلامت جسمی را مختل و به‌طور بالقوه افسردگی را بدتر کند.

وودراف گفت: تمرکز بر پیروی از الگوی غذایی سالم که از محدودیت کالری خفیف تا متوسط ​​​​پشتیبانی می‌کند، ممکن است علائم افسردگی و خلق و خوی را بهبود بخشد.

بات تغییرات غذایی موثر بر سلامت روان و جسم را توصیه می‌کند، اظهار کرد که راهنمایی شخصی در این مورد کلیدی است.

ناتالی موکاری، متخصص تغذیه بیان کرد: سللمت روان را با بررسی وعده‌های غذایی خود شروع کنید که آیا بشقاب شما پروتئین، کربوهیدرات، چربی سالم و مقداری فیبر و مواد مغذی از طریق میوه‌ها و سبزیجات دارد یا خیر.

نتایج این پژوهش در BMJ Nutrition, Prevention & Health منتشر شده است. / ایسنا 

کلمات کلیدی: افسردگی سلامت
مطالب مرتبط
ارسال نظر