رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ترامپ هم به سرنوشت بایدن دچار شد + عکس

ترامپ هم به سرنوشت بایدن دچار شد + عکس دونالد ترامپ، رئیس جمهور و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا هر دو روز یکشنبه هنگام سوار شدن به هواپیمای ایر فورس وان در مسیر کمپ دیوید بر روی پله‌ها تعادل خود را از دست دادند و خاطره زمین‌خوردن‌های جو بایدن را زنده کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 09
کد خبر: ۲۸۰۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ این حادثه برای دونالد ترامپ در هاگرزتاون مریلند پس از پایان گفت‌وگویش با خبرنگاران روی داد.

ترامپ مرتباً جو بایدن، رئیس جمهور سابق را به خاطر ناتوانی و اشتباهاتی که در دوران ریاست جمهوری‌اش مرتکب شده بود، مسخره می‌کرد. اما این بار، خود ترامپ بود که با تمسخر کاربران رسانه‌های اجتماعی رو‌به‌رو شد.

یکی از کاربران نوشت: «من تعجب می‌کنم که او آن پله‌ها را با نوعی پله برقی قابل حمل جایگزین نکرده است.»

یکی دیگر گفت: «وقت آن است که ترامپ پیر را به ویلچر مجهز کنیم.»

ترامپ هم به سرنوشت بایدن دچار شد + عکس

روزنامه‌نگار «آرون روپار» هم در این باره خاطرنشان کرد: «وقتی جو بایدن کار‌هایی از این دست انجام می‌داد، فاکس (نیوز) بار‌ها و بار‌ها کلیپ‌ها را پخش می‌کرد، انگار که به اندازه فرود بر ماه مهم بود.»

مارکو فریری، استراتژیست سیاسی هم گفت: «بی‌صبرانه منتظر همه پوشش‌های خبری بی‌وقفه (از این رویداد) هستم.»

در تابستان ۲۰۲۳، ترامپ، بایدن را به خاطر زمین خوردن در مراسم فارغ‌التحصیلی نیروی هوایی در کلرادو مسخره کرد. او گفت که برای فارغ‌التحصیلان «الهام‌بخش» نبود که ببینند رئیس جمهور وقت روی یک کیسه شن غلت می‌زند.

ترامپ در جریان یک مراسم انتخاباتی در آیووا به تمسخر گفته بود: «امیدوارم آسیب ندیده باشد. امیدوارم آسیب ندیده باشد... شما این را نمی‌خواهید.»

پیش از سوار شدن به هواپیما از ترامپ پرسیده شده بود که آیا حاضر است در پاسخ به اعتراضات مهاجران در لس‌آنجلس، قانون شورش را به کار گیرد؟ ترامپ گفت: بستگی به این دارد که شورشی رخ دهد یا خیر.

خبرنگاری پرسید که آیا معتقد است شورشی در حال وقوع است؟ او افزود: نه، نه، اما شما افراد خشونت‌طلب دارید و ما اجازه نمی‌دهیم که آنها از مجازات فرار کنند.

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا حتی بدون استفاده از قانون شورش، نیرو‌های نظامی را مستقر خواهد کرد، گفت: ما همه جا نیرو خواهیم داشت. ما اجازه نمی‌دهیم این اتفاق برای کشورمان بیفتد. ما اجازه نمی‌دهیم کشورمان مانند دوران بایدن از هم بپاشد. / ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ بایدن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار