با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

دستور توقیف اموال ۹ شرکت در گمرک + سند

یکی از گمرکات اجرایی بعد از دریافت دستور قضایی، در اطلاعیه‌ای خواستار توقیف اموال ۹ شرکت در گمرکات اجرایی سراسر کشور شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 09
کد خبر: ۲۸۰۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرپرست گمرک بازرگان در اطلاعیه‌ای به گمرکات سراسر کشور خواستار توقیف اموال ۹ شرکت شد.

در بخشنامه‌ای که از سوی سرپرست گمرک بازرگان صادر شده به نامه ۱۷ خرداد ماه رئیس پلیس گمرک بازرگان به انضمام دستور قضایی تعزیرات ماکو مبنی بر مسدودسازی کد‌ای پی ال و توقیف اموال اشخاص حقیقی و حقوقی فهرست اشاره شده است.

با وجود اهمیت جدی این مکاتبه در توقیف اموال ۹ شخص حقیقی و حقوقی در گمرکات سراسر کشور تا کنون اطلاعات روشنی از دلایل تشکیل پرونده مرتبط با این دستور قضایی در دست نیست.

از سوی دیگر با توجه به اینکه برخی از این شرکت‌ها در حوزه واردات میوه فعال هستند به نظر میرسد ماجرا مرتبط با پرونده مشهور سیب و موز باشد که در برخی مبادی ورودی تخلفاتی مرتبط با ورود موز بیش از ظرفیت صادرات سیب رخ داده بود.

در برخی بازه‌های زمانی برای واردات موز محدودیت‌هایی وضع میشود، به ویژه در رابطه با صادرات سیب. به عنوان مثال، ممکن است واردات موز فقط به ازای صادرات مقدار مشخصی از سیب مجاز باشد.

سوءاستفاده از مجوزها:

برخی شرکت‌ها یا اشخاص با استفاده از مجوز‌های تکراری یا غیرواقعی برای صادرات سیب، اقدام به واردات غیرقانونی موز می‌کنند. این نوع سوءاستفاده باعث ضرر به اقتصاد کشور و تخلف از مقررات گمرکی می‌شود.

بازبینی گمرکی:

گمرک ایران در بعضی موارد اقدام به بازبینی پرونده‌های واردات موز می‌کند تا از استفاده غیرقانونی از مجوز‌ها جلوگیری کند./ تسنیم 

دستور توقیف اموال ۹ شرکت در گمرک + سند

کلمات کلیدی: گمرک کالا شرکت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار