سرلشکر سلامی: دشمنی ما با آمریکا ماهیتی است/ مقابله امروز ما با آمریکا ادامه دفاع مقدس است مهاجرانی: بخشی از حقابه هیرمند در حال انتقال است/ دستور پزشکیان برای پرداخت کالابرگ به هفت دهک تماس عارف با استاندار بوشهر در پی آتش سوزی مهیب بندر دیر /تاکید بر تسریع در امدادرسانی و بررسی فوری ابعاد حادثه وزیر دفاع: موشکی با سر جنگی دو تُن آزمایش کردیم رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس: مراقب باشید در فهم انقلابی‌گری دچار خطا نشوید / انقلابی‌گری فقط سروصدا کردن نیست/ مجلس باید نشانه اراده ملی باشد سخنگوی دولت: مایل هستیم تا مذاکرات به لغو تحریم‌ها و اعتراف به صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای ما بینجامد افشای اسناد همکاری گروه‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل خرابکاری در یکی از مجتمع‌های تجاری بجنورد + جزئیات حکم اعدام مجاهد کورکور اجرا شد / پایان ۲۵ سال شرارت + فیلم بیانیه نمایندگان مجلس علیه زیاده‌خواهی‌های ایالات متحده آمریکا اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات انتقال اسناد رژیم صهیونیستی پزشکیان: اراده ملت مانع از تحقق اهداف تحریم‌کنندگان خواهد شد سخنگوی قوه قضاییه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند / اتهامات مالی است حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد + توضیحات قوه قضاییه جهانگیر: هدف دشمن در ماجرای قتل "الهه حسین نژاد" ایجاد حس ناامنی بود / اقدامات قضایی درباره پرونده‌های ابربدهکاران بانکی

واکنش به بازداشت فرزند مسئولان: مسئولان باید مراقب اطرافیان خود باشند

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه وظیفه مسئولان این است که از نزدیکان خود مراقبت کنند، گفت: قوه قضاییه در مبارزه با فساد باید به سمت کانون‌های قدرت و ثروت برود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 09
کد خبر: ۲۸۰۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا ترقی درباره دستگیری فرزندان یکی از مسئولان کشور، اظهار کرد: این اقدام در قوه قضاییه بی‌سابقه نبوده و مدتی پیش فرزندان معاون اول رئیس قوه قضاییه نیز بازداشت شدند. اقدام اخیر هم به این معناست که دستگاه قضایی مجدانه در حال برخورد با فساد است.

وی با بیان اینکه وظیفه مسئولان این است که از نزدیکان خود مراقبت کنند، ادامه داد: رهبر انقلاب توصیه کرده‌اند که مسئولان باید مراقب اطرافیان خود باشند تا از موقعیت و جایگاه آنها سوءاستفاده نشود. اقدام اخیر قوه قضاییه هم نشانه این است که این قوه، استثنایی در برخورد با فساد ندارد و همه در برابر قانون یکسان هستند.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد قوه قضاییه با جدیت در حال توصیه به عمل رهبر معظم انقلاب برای مقابله با فساد از درون خود این قوه است و اقدامات شایسته‌ای هم انجام داده؛ زیرا اگر عواملی در درون قوه قضاییه از مفاسد حمایت نکنند، این مفاسد به راحتی رشد نمی‌کند.

ترقی با بیان اینکه پاکسازی قوه قضاییه حتما اعتماد مردم را به این دستگاه بیشتر کرده و زمینه تحقق عدالت در کشور را فراهم می‌کند، افزود: با این حال قوه قضاییه در مبارزه با فساد باید به سمت کانون‌های قدرت و ثروت برود زیرا این کانون‌ها مانع اصلاح نظام بانکی و اداری هستند. از سویی نباید فقط با مفسد برخورد شود بلکه با عناصری که این افراد را به سمت فساد سوق می دهند یعنی کسانی که رشوه و حق حساب می‌دهند هم باید برخورد شود.

وی با تاکید بر اینکه هنوز فساد در کشورمان سیستمی نشده است، گفت: به هر حال عناصری در هر دستگاهی حضور دارند که به سمت فساد می‌روند، ولی اگر سیستم نظارتی قوی‌تر باشد، می توان مانع گسترش فساد شد./ایسنا

کلمات کلیدی: قوه قضاییه
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده