تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

آخرین وضعیت پرونده انفجار بندر شهیدرجایی: بازجویی از ۷۰ متهم و مطلع / واریز دیه ۴۱ نفر از ۵۸ جان باخته

آخرین وضعیت پرونده انفجار بندر شهیدرجایی: بازجویی از ۷۰ متهم و مطلع / واریز دیه ۴۱ نفر از ۵۸ جان باخته سخنگوی قوه‌ قضائیه دربارۀ آخرین وضعیت پروندۀ انفجار بندر شهیدرجایی گفت: این پرونده ۲ هزار صفحه تحقیقات داشته است و از حدود ۷۰ متهم و مطلع بازجویی شده است. تاکنون دیه ۴۱ نفر از ۵۸ جان باخته این حادثه واریز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 10
کد خبر: ۲۸۰۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی قوه‌قضائیه دربارۀ آخرین وضعیت پروندۀ انفجار بندر شهیدرجایی توضیحاتی ارائه داد.

وی گفت: پرونده بندر شهید رجایی ۲ هزار صفحه تحقیقات داشته است و از حدود ۷۰ متهم و مطلع بازجویی شده است. در این حادثه تلخ، ۵۸ نفر جان خود را از دست دادند. دیه تمامی جان‌باختگان در کمتر از ۴۸ ساعت تأمین شد و تاکنون دیه ۴۱ نفر به حساب اولیای دم واریز شده است و پرداخت مابقی در حال انجام است.

جهانگیر در ادامه بیان کرد: در مورد مصدومان، دیه مورد نیاز تأمین و تاکنون به ۷۵ نفر از دارندگان گواهی قطعی پزشکی قانونی پرداخت شده است.

وی افزود: سایر افراد نیز با مراجعه به شعبه اجرای احکام و ارائه شماره حساب، دیه خود را دریافت خواهند کرد. همچنین، ارزیابی کلی و جزئی خسارات وارده به اموال تجار در قالب حدود ۳۰۰۰ کانتینر انجام شده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار