حمایت گروه ۷ از رژیم اسرائیل: موضع ما روشن است؛ ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد

هفت کشور صنعتی جهان در بیانیه‌ای با حمایت از رژیم صهیونیستی و بدون اشاره به تجاوز این رژیم به کشورمان، نسبت به حل بحران ایران ابراز امیدواری کردند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۶ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 17
کد خبر: ۲۸۱۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، ۷ کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت ابراز امیدواری کردند که حل‌وفصل بحران با ایران به کاهش تنش در منطقه خاورمیانه از جمله نوار غزه منجر شود.

این گروه ادعای کشور‌های غربی و آمریکا را تکرار کرد و مدعی شد: موضع ما روشن است؛ ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.

اعضای گروه۷ با حمایت از رژیم صهیونیستی و بدون اشاره به تجاوز این رژیم به ایران، ادعا کردند: تأکید ما، حق «اسرائیل» در دفاع از خود و نیز حمایت ما از امنیت آن است.

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما نسبت به پیامد‌های احتمالی بحران بر بازار‌های جهانی انرژی هوشیار خواهیم بود و برای مدیریت این شرایط، آماده هماهنگی هستیم.»/ مهر 

کلمات کلیدی: گروه هفت اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر