واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

عراقچی: ضروری است امروز شورای امنیت قطعنامه ۴۸۷ حفظ و اجرا کند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حمله آمریکا به تاسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران در چند روز گذشته گفت : ضروری است شورای امنیت سازمان ملل متحد که امروز تشکیل جلسه می‌دهد، قطعنامه ۴۸۷ خود را که به اتفاق آرا در پاسخ به حمله رژیم اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای عراق در سال ۱۹۸۱ تصویب کرد، حفظ و اجرا کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 20
کد خبر: ۲۸۱۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت : رآکتور آب سنگین اراک - تأسیساتی که تحت پادمان‌های جامع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد، و مطابق با مشخصات فنی توافق‌شده در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که هرگونه خطر اشاعه را ناممکن می سازد، در حال ساخت است - دیروز در روز روشن توسط رژیم اسرائیل بمباران شد.

وی افزود: ضروری است شورای امنیت سازمان ملل متحد که امروز تشکیل جلسه می‌دهد، قطعنامه ۴۸۷ خود را که به اتفاق آرا در پاسخ به حمله رژیم اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای عراق در سال ۱۹۸۱ تصویب کرد، حفظ و اجرا کند.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران گفت : زبان آن قطعنامه بدون ابهام است: هرگونه حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای، حمله به کل رژیم پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و در نهایت حمله به معاهده عدم اشاعه (NPT) به شمار می‌رود. این قطعنامه نه تنها در مورد اقدامات گذشته، بلکه در مورد رفتارهای آینده نیز اعمال می‌شود، و یک استاندارد قانونی روشن علیه استفاده، یا تهدید به استفاده، از قوه قهریه علیه تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان تعیین می‌کند.

وزیر امور خارجه افزود: اگر شورای امنیت نتواند امروز اقدام کند، باید به جامعه بین‌المللی توضیح دهد که چرا اصول قانونی آن در مورد چنین موضوع مهمی فقط به صورت گزینشی اعمال می‌شود. در صورت فروپاشی رژیم جهانی عدم اشاعه، این شورا به همراه رژیم اسرائیل، تمامی مسئولیت را بر عهده خواهند داشت./ایسنا

کلمات کلیدی: عباس عراقچی ژنو
مطالب مرتبط
ارسال نظر