آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

ترامپ خواستار لغو محاکمه نتانیاهو شد

دونالد ترامپ در اقدامی کم سابقه با دخالت در امور داخلی رژیم صهیونیستی، به شدت از محاکمه نتانیاهو به اتهام فساد انتقاد کرد و خواستار لغو محاکمه او شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 26
کد خبر: ۲۸۱۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، از محاکمه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در سرزمین‌های اشغالی ابراز نارضایتی کرد و خواستار لغو این محاکمه شد.

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «آمریکا اسرائیل را نجات داد و حالا نوبت اسرائیل است که بی‌بی نتانیاهو را نجات دهد»، 

وی افزود: «از شنیدن این‌که اسرائیل ـ که به‌تازگی یکی از بزرگ‌ترین لحظات تاریخی خود را تجربه کرده و نتانیاهو با قدرت آن را رهبری می‌کند ـ همچنان به این پیگرد مسخره علیه نخست‌وزیر خود در بحبوحه یک جنگ بزرگ ادامه می‌دهد، شوکه شدم.»

ترامپ با کنار هم قرار دادن عبارات تمجیدآمیز از نتانیاهو، مدعی شد: «من و بی‌بی با هم از جهنم عبور کردیم. با دشمنی دیرینه، سرسخت و زیرک برای اسرائیل جنگیدیم. هیچ‌کس مثل بی‌بی نتانیاهو آن‌قدر قوی، تیزهوش و عاشق سرزمین مقدس نبود. هر فرد دیگری با چنین شرایطی دچار شکست، تحقیر و هرج‌ومرج می‌شد.»

ترامپ سپس برای نتانیاهو سنگ‌تمام گذاشت و او را «جنگجویی بی‌نظیر، شاید شبیه هیچ‌کس دیگر در تاریخ اسرائیل» توصیف کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا محاکمه نتانیاهو را «سیاسی» دانست و گفت: «این پرونده به سیگار، عروسک باگز بانی و بسیاری اتهامات ناعادلانه دیگر مربوط می‌شود که هدف آن وارد کردن لطمه جدی به اوست. چنین تعقیب قضایی علیه کسی که این‌همه خدمت کرده، برای من غیرقابل تصور است. او شایسته چیزی بسیار بهتر از این است، اسرائیل هم همین‌طور.»

ترامپ تأکید کرد: «محاکمه بی‌بی نتانیاهو باید فوراً لغو شود یا عفوی برای این قهرمان بزرگ که خدمات زیادی به کشور کرده صادر شود. شاید هیچ‌کس را نمی‌شناسم که بتواند هماهنگ‌تر از بی‌بی نتانیاهو با رئیس‌جمهور آمریکا، یعنی من، کار کند.»

او در پایان پیام خود نوشت: «آمریکا اسرائیل را نجات داد و حالا نوبت اوست که بی‌بی نتانیاهو را نجات دهد. نباید اجازه داد این نمایش مسخره عدالت ادامه پیدا کند!».

پیش‌بینی می‌شود این سخنان ترامپ، موجب عصبانیت گروههای سیاسی مخالف نتانیاهو در اسرائیل شود.

نتانیاهو به اتهام فساد مالی در حال محاکمه است؛ محاکمه‌ای که از ماه مه 2020 آغاز شده، اما چندین‌بار به‌دلیل درخواست وکلای او به تعویق افتاده؛ ابتدا به‌دلیل جنگ در غزه و سپس جنگ علیه حزب‌الله لبنان.

در یکی از پرونده‌ها، نتانیاهو و همسرش سارا به دریافت هدایای گران‌قیمتی مانند سیگار، جواهرات و شامپاین، به ارزش بیش از 260 هزار دلار از سرمایه‌داران در ازای خدمات سیاسی متهم هستند.

نتانیاهو همچنین در دو پرونده دیگر به تلاش برای دریافت پوشش رسانه‌ای مثبت‌تر از دو رسانه اسرائیلی متهم است./تسنیم

کلمات کلیدی: ترامپ نتانیاهو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار