هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

دمای هوای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود

دمای هوای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع دما‌های بالای ۵۰ درجه در بیشتر نقاط استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۰۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 30
کد خبر: ۲۸۲۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز و فردا به ویژه امروز، همچنان وقوع دما‌های ۴۹ و ۵۰ درجه و بالاتر در بیشتر نقاط استان خوزستان به جز مناطق مرتفع شرقی و شمالی وجود دارد.

وی افزود: چهارشنبه کاهش سه تا پنج درجه‌ای دما در استان خوزستان پیش‌بینی می‌شود و سپس تا اوایل هفته آینده تغییر محسوس دمایی مورد انتظار نیست. همچنین از اواخر وقت امشب تا اواسط وقت فردا جریان‌های جنوبی موجب افزایش رطوبت و شرجی در سواحل و مناطق جنوب شرقی و جنوبی استان خواهند شد.

سبزه‌زاری ادامه داد: از فردا تا پایان هفته به ویژه بعدازظهرها، سرعت وزش باد‌ها در بیشتر مناطق استان خوزستان بخصوص بخش‌های شمال غربی، غربی، جنوب غربی و تا حدودی مرکزی در حد متوسط تا نسبتا شدید و همراه با تندباد‌های لحظه‌ای خواهد بود؛ بنابراین احتمال خیزش گرد و خاک‌های محلی و موقتی نیز در این مناطق دور از انتظار نیست. در این روز‌ها به ویژه فردا، شمال خلیج فارس نیز مواج خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۴۹.۶ و ایذه با ۲۰.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۹ و ۲۹.۶ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. / ایسنا

کلمات کلیدی: خوزستان دما
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار