واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد

السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد

السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد نخست‌وزیر عراق با بیان این‌که رژیم صهیونیستی بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد، گفت: تلاش برای فروپاشی نظام در ایران پیامد‌های خطرناکی برای کل منطقه به دنبال خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۶ - ۱۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 02
کد خبر: ۲۸۲۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق تصریح کرد: نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی، تجاوز به حاکمیت و نقض منشور سازمان ملل متحد است. ما شکایتی رسمی در این خصوص به شورای امنیت ارائه کرده‌ایم.

وی که با شبکه خبری بی‌بی‌سی گفت‌و‌گو می‌کرد، افزود: عراق دیپلماسی متوازن را در پیش گرفته و پیام‌های خود را به دوستان خود درباره خطر وضعیت منطقه و این‌که حاکمیت ما قابل معامله نیست، رسانده است.

نخست‌وزیر عراق خاطرنشان کرد: تلاش برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران پیامد‌های خطرناکی برای کل منطقه به دنبال خواهد داشت.

السودانی ادامه داد: گسترش دامنه جنگ می‌توانست به امنیت و ثبات عراق آسیب بزند و بر تأمین انرژی و صادرات نفت به کشور‌های منطقه تأثیر بگذارد.

نخست‌وزیر عراق تاکید کرد: مرجعیت عالی‌قدر نجف اشرف در بیانیه‌ای، در مورد خطر ادامه جنگ هشدار داد و دولت توانست عراق را از ورود به جنگ دور نگه‌دارد.

وی همچنین گفت: عراق از موضوع فلسطین حمایت می‌کند، ما توانستیم تصمیم‌گیری درباره صلح و جنگ را که در اختیار دولت است، حفظ کنیم.

نخست‌وزیر عراق اضافه کرد: ما روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم و هر دو طرف اهمیت ثبات عراق را درک می‌کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده