شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

عامل قتل خاشقچی هنوز صاحب نفوذ است

خبرگزاری رویترز به نقل از چندین منبع گزارش داد «سعود القحطانی» که بر سر قتل خاشقجی اخراج شده بود، هنوز هم در محافل داخلی عربستان نفوذ دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۲۶ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 16
کد خبر: ۲۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ خبرگزاری رویترز گزارش داد: منابعی در کشور‌های عربی و نیز منابعی در دولت عربستان که با دربار سلطنتی این کشور ارتباط دارند گفتند سعود القحطانی، مشاور ولیعهد عربستان، که بر سر قتل جمال خاشقجی اخراج شده بود هنوز هم در محافل داخلی عربستان نفوذ دارد.

القحطانی بعد از نظارت بر عملیات کشتن خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول از طریق اسکایپ در اواخر ماه اکتبر از سمت خود به عنوان مشاور ارشد بن سلمان برکنار شد. چند هفته بعد وزارت خزانه‌داری آمریکا القحطانی را تحریم کرد؛ اما شش منبع به خبرگزاری رویترز گفتند القحطانی کماکان به نیابت از دربار سلطنتی فعال است. دو منبع نیز گفتند وی با بن سلمان در ارتباط است.

سه منبع نیز گفتند وی به جمعی از روزنامه‌نگاران درباره آن چه باید درباره سیاست‌های این کشور بنویسند، دستورالعمل می‌دهد.

القحطانی تا قبل از اخراج به عنوان رئیس مرکز رسانه‌ای دربار سلطنتی یک ارتش از رسانه‌های الکترونیک را اداره می‌کرد که موظف به حفاظت از وجهه عربستان سعودی بودند. وی خط سیاسی این کشور از نزاع با قطر گرفته تا مسایل حقوق بشر و امنیت را دیکته می‌کرد.

مصونیت وی این مخاطره را به همراه دارد که وعده عربستان به بازخواست از افراد مسئول در قتل خاشقجی تضعیف شود.

ارسال نظر