وزیر اطلاعات: هیچ‌کس طرفدار این‌که برخی ناهنجاری‌ها ادامه یابد نیست/یکی از این ناهنجار‌ها، برهنگی است که باید جدی گرفته شود پزشکیان: تلاش دولت ارائه بودجه بدون کسری به مجلس است پاسخ وزیر کشور به سوال درباره تقسیم تهران به غربی و شرقی پزشکیان قانون الحاق ایران به پالرمو و سی‌اف‌تی را ابلاغ کرد پزشکیان: هدف اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است سردار فدوی: اسرائیلی‌ها از ایران تو دهنی محکمی خوردند اولین واکنش شمخانی به حواشی فیلم جنجالی عروسی دخترش: حرامزاده‌ها، من هنوز زنده‌ام عزل ۵ مدیر دولتی در پی گزارش‌های مردمی / سامانه فواد برای ثبت شکایات مردم راه اندازی شد + فیلم سرلشکر پاکپور: سپاه پاسداران برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن آمادگی دارد واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت بیانیه سپاه در پی ترور «ملاکمال» معتمد بلوچ آخرین مهلت استعفا برای داوطلبان شوراها امروز به پایان می‌رسد وزیر کشور: خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه پرداخت می‌شود

سرلشکر موسوی: در صورت حمله دوباره اسرائیل، شاید آمریکا هم نتواند نتانیاهو را نجات دهد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: طبق فرمان اول رهبری برنامه بیچاره کننده‌ای را طراحی کرده بودیم اما فرصت اجرای آن نشد، اگر بار دیگر به ایران حمله کند آنگاه خواهند دید که چه خواهیم کرد. در آن صورت شاید آمریکا هم نتواند نتانیاهو را نجات دهد. ما و مردم هوشیار و آماده هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 04
کد خبر: ۲۸۲۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر موسوی در مراسم بزرگداشت سرلشکر حسین سلامی گفت: برادران بسیار عزیزی را از دست دادم. همرزمانی شجاع و فداکار و ایثارگر. فرماندهانی دانشمند، با تدبیر، خلاق و یاور و یارانی همدل و صمیمی را از دست دادم. 

وی فقدان فرماندهان شهید اقتدار را به مقام معظم رهبری، مردم و خانواده های آن شهیدان تسلیت گفت و افزود: این شهادت جای تبریک هم دارد. ۵۰ سال در میدان مبارزه خانواده و آسایش شان را گذاشتند و برای دفاع از قرآن، اسلام، ارزش‌های والای انسانی، عزت ملت، امنیت ملی و سربلندی ایران عزیز جان خود را کف دست گرفتند و از همه چیز خود گذشتند.

سرلشکر موسوی ادامه داد: ۳۰ سال تجربه همکاری با این عزیزان را داشتم و شهادت می‌دهم که این عزیزان برای خود هیچ نخواستند. آیا برای این عزیزان جز شهادت و پاداش اخروی پاداش دیگری در انتظار است؟ وصال یار مبارکشان باشد. 

وی ادامه داد: برادر بسیار عزیزم سپهبد شهید حسین سلامی ویژگی‌های ممتازی داشت. جا دارد این ویژگی‌ها به عنوان یک مکتب در برابر فرماندهان و مدیران و مسئولان کشور قرار بگیرد. ایشان یکی از برجسته‌ترین فرماندهان نظام و سنگر ولایت فقیه بود. او بدون چون و چرا فرمان‌های مقام معظم رهبری را بر روی چشم می‌گذاشت و اجرا می‌کرد.

وی تاکید کرد: سرلشکر سلامی مقابله هوشمندانهِ دین محور در برابر دشمنان داشت. روحیه بخشی و امید آفرینی در جامعه با تبیین قدرت جمهوری اسلامی ایران را داشت. ترکیبی از ایمان و دانش و تواضع را در فرماندهی داشت. او فرمانده تراز انقلاب اسلامی و الگویی برای نسل‌های فعلی و آینده نیروهای مسلح و مدیران کشور بود. 

سرلشکر موسوی ادامه داد: با تدبیر فرمانده کل قوا به فاصله اندکی از شهادت سرلشکر حسین سلامی، سردار سپاه محمد پاکپور به فرماندهی این نهاد انقلابی منصوب شد. 

وی خطاب به ملت گفت: بدون اغراق شما مردم عزیزی هستید. شما مقابل دشمن با حفظ وحدت و انسجام ایستادگی کردید و آنان را وادار به زانو زدن کردید. شما در مراسم تشییع و تکریم شهدای اقتدار سنگ تمام گذاشتید و حماسه جدید خلق کردید. با هیچ زبانی نمی‌توانم از شما تشکر کنم. اطمینان داشته باشید که پرچم عزت و افتخار شهیدان عزیزمان را تا آخرین قطره خون در اهتزاز نگه خواهیم داشت.

سرلشکر موسوی تاکید کرد: جبهه مقاومت با خون این شهیدان استوارتر خواهد شد. 

وی خطاب به دشمنان جمهوری اسلامی ایران هشدار داد: دشمنان به گرفتن جان ظاهری این عزیزان سرخوش نباشند ما بر مبنای قرآن کریم شهیدان را زنده می‌دانیم. دشمنان ملت ایران بدانند که مردم عزت و استقلال خود را به آسانی به دست نیاورده است بلکه با تعصب قمر بنی هاشم و امام حسین و شهدای عاشورا به دست آورده است. تا زمانی که تروریست‌های کودکش را سر جایشان ننشاند از پا نخواهد نشست.

سرلشکر موسوی تاکید کرد: دشمنان برای این جنگی که بر ما تحمیل کردند ۱۵ سال برنامه‌ریزی کرده بودند. در داخل ایران نفوذی‌ها را ساماندهی و آموزش داده بودند و برنامه حساب شده‌ای تدارک دیده بودند، اما روی سه چیز محاسبه غلط کردند، رهبری و مردم و قدرت پاسخ نیروهای مسلح کشورمان.

وی ادامه داد: موضوع هسته‌ای بهانه‌ای بیش نبود برای تجاوز به ایران و از بین بردن نظام طی ۴۸ تا یک هفته. آنها برنامه داشتند ایران را تجزیه کنند اما ملت ایران پیروز شد. طبق برنامه در مرحله اول پاسخ بازدارنده دادیم و در مرحله دوم عملیات تنبیهی را اجرا کردیم. مردم هم بر خلاف پیش‌بینی‌های آنان مشکلاتشان را کنار گذاشتند و متحد و منسجم به میدان آمدند. این‌ها بود که آمریکا را وادار کرد تا به کمک نتانیاهو بیاید و درخواست آتش بس بدهد تا بدین شکل او را نجات دهد. 

سرلشکر موسوی ادامه داد: طبق فرمان اول رهبری برنامه بیچاره کننده‌ای را طراحی کرده بودیم اما فرصت اجرای آن پیدا نشد، اگر بار دیگر به ایران حمله کند آنگاه خواهند دید که چه خواهیم کرد. در آن صورت شاید آمریکا هم نتواند نتانیاهو را نجات دهد. ما و مردم هوشیار و آماده هستیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار