خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای در۱۰شهرستان تهران می‌توانند دورکاری کنند مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ نحوه امتیازدهی در آیین‌نامه جدید رتبه بندی معلمان تذکر نماینده مجلس در خصوص وضعیت معلمان و آموزش و پرورش + فیلم اطلاعیه فوری تعطیلی مدارس برخی استان‌ها تا آخر هفته؛ آلودگی به مرز هشدار رسید بازداشت عضو شورای شهر دورود به اتهام دریافت رشوه قوه قضاییه اظهارات رسایی را تکذیب کرد؛ دادستان برکنار شده هیچ سمتی در دستگاه قضایی ندارد

رگبار و رعد و برق در استان‌ها/ تداوم خیزش گرد و خاک در نقاط مختلف کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به وقوع رگبار باران و رعد و برق در برخی استان‌ها از تداوم گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در نقاط مختلف خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۱۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 08
کد خبر: ۲۸۲۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیاییان اظهارکرد: امروز (۱۷ تیرماه) در برخی نقاط آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و مازندران افزایش ابر، رگبار‌های پراکنده، گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه (۱۸ و ۱۹ تیرماه) با گذر موج تراز میانی از نوار شمالی کشور، در مناطقی از شمال غرب، سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز، ابرناکی، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد انتظار می‌رود. جمعه (۲۰ تیرماه) در استان‌های مازندران و غرب گلستان، شرق تهران و شمال سمنان به‌ویژه در ارتفاعات واقع در این استان‌ها، رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.

ضیاییان افزود: شنبه (۲۱ تیرماه) نیز در دامنه‌های شمالی البرز واقع در مازندران، شرق تهران، غرب سمنان و ارتفاعات البرز مرکزی، افزایش ابر و رگبار، همراه با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی با نفوذ جریانات مرطوب به جنوب شرق کشور، طی امروز و فردا (۱۷ و ۱۸ تیرماه) در مناطقی از جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، شمال هرمزگان و جنوب شرق فارس، به ویژه در ساعات بعدازظهر، افزایش ابر، رگبار و رعد و برق، همراه با وزش باد شدید موقتی انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: در روز‌های پنجشنبه و جمعه، علاوه بر این مناطق در ارتفاعات شمال شرق فارس و غرب یزد نیز رگبار‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان اضافه کرد" طی هفته جاری در مناطق شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز، جنوب غرب و در استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان و قم، در برخی ساعات وزش باد شدید، گردوخاک، کاهش دید افقی و کیفیت هوا رخ خواهد داد همچنین در نوار شمالی کشور، روند افزایش نسبی دما حاکم خواهد بود.

وی افزود: طی سه روز آینده، دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۸ تیرماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد، گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۱۹ تیرماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد، گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۱۸ و ۱۹ تیرماه) اهواز با دمای ۴۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل، زنجان و شهرکرد با کمینه دمای ۱۳ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته ۸۰ درصد است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار