واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید سخنگوی ارتش پاکستان: هیچ‌کس جرأت هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای ما را ندارد ویتکاف درباره یک اختلاف باقی مانده بین حماس و اسرائیل صحبت کرد

سخنگوی وزارت دفاع چین: دستاوردهای نظامی‌مان را با متحدان به اشتراک می‌گذاریم

وزارت دفاع چین اعلام کرد پکن مایل به عرضه جنگنده‌های خود به کشورهای دوست است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 09
کد خبر: ۲۸۳۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  سخنگوی وزارت دفاع ملی چین در واکنش به گزارش‌هایی مبنی بر اینکه «چندین کشور در حال مذاکره با پکن برای خرید تسلیحات، از جمله جنگنده‌های جی-۱۰ هستند»، گفت که «چین مایل است دستاوردهای توسعه تجهیزات خود را با کشورهای دوست به اشتراک بگذارد».

نشریه نیوزویک در ادامه «به موفقیت آشکار نیروی هوایی چین در رویارویی اخیر هند و پاکستان» اشاره کرد؛ «زمانی که هواپیماهای جنگنده چینی خود را در نبرد ثابت کردند و نیروهای پاکستانی ادعا کردند که جت‌های هندی را سرنگون کرده‌اند».

طبق این گزارش، «جیانگ بین» سخنگوی وزارت امور دفاع چین در اظهارات خود، نام هیچ کشوری را که گفته می‌شود برای خرید جی-۱۰ مذاکره می‌کنند، فاش نکرد.

به گفته کارشناسان، چین که خود زمانی به شدت به واردات روسیه وابسته بود، در سال‌های گذشته به توسعه هواپیماهای پیشرفته خود روی آورده است که نشان دهنده خودکفایی و رقابت فزاینده‌ای است که ممکن است حتی از روسیه پیشی بگیرد.

نیوزویک افزود: از این‌رو، کشورهایی که قصد خرید جت‌های جنگنده پیشرفته را دارند، به‌طور روز افزون به چین روی می‌آورند، زیرا این کشور قصد دارد صادرات و مشارکت‌های استراتژیک را افزایش دهد و در عین حال هواپیماهای خود را در رزمایش‌های نظامی به نمایش بگذارد.

یک تحلیل اخیر توسط موسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک (IISS) نشان داد که میانمار، پاکستان، تایلند و امارات متحده عربی دریافت‌کنندگان اصلی فروش تسلیحات چین بوده‌اند. این در حالی است که امارات زمانی به خرید جت‌های اف-۳۵ آمریکایی چشم دوخته بود./همشهری

کلمات کلیدی: چین
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار