وزیر اطلاعات: هیچ‌کس طرفدار این‌که برخی ناهنجاری‌ها ادامه یابد نیست/یکی از این ناهنجار‌ها، برهنگی است که باید جدی گرفته شود پزشکیان: تلاش دولت ارائه بودجه بدون کسری به مجلس است پاسخ وزیر کشور به سوال درباره تقسیم تهران به غربی و شرقی پزشکیان قانون الحاق ایران به پالرمو و سی‌اف‌تی را ابلاغ کرد پزشکیان: هدف اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است سردار فدوی: اسرائیلی‌ها از ایران تو دهنی محکمی خوردند اولین واکنش شمخانی به حواشی فیلم جنجالی عروسی دخترش: حرامزاده‌ها، من هنوز زنده‌ام عزل ۵ مدیر دولتی در پی گزارش‌های مردمی / سامانه فواد برای ثبت شکایات مردم راه اندازی شد + فیلم سرلشکر پاکپور: سپاه پاسداران برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن آمادگی دارد واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت بیانیه سپاه در پی ترور «ملاکمال» معتمد بلوچ آخرین مهلت استعفا برای داوطلبان شوراها امروز به پایان می‌رسد وزیر کشور: خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه پرداخت می‌شود

حاجی‌صادقی: همه در یک جبهه‌ایم و در برابر یک دشمن متجاوز ایستاده‌ایم

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: متأسفانه گاهی برخی دوستان ناآگاهانه یا از روی بی‌توجهی حرف‌هایی می‌زنند؛ مثلاً می‌گویند: «اگر دیپلماسی این‌گونه عمل می‌کرد...». اما بدانید آنچه انجام شد، با برنامه، هماهنگی و انسجام کامل بود. همه در یک جبهه‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۱۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 10
کد خبر: ۲۸۳۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در سخنانی درباره‌ی آثار و برکات شهادت فرزندان ملت اعم از فرماندهان، دانشمندان و مردم عزیز به دست رژیم صهیونی اظهار کرد: شهادت این عزیزان ما، چه فرماندهان، چه دانشمندان و چه مردم، برکات عظیمی برای انقلاب اسلامی به همراه داشت.

وی افزود: خدای مقلب‌القلوب، دل‌ها را به یکدیگر نزدیک کرد و یکی از جلوه‌های روشن این کار الهی، انسجام و وحدتی بود که در مقابل دشمن پدید آمد. حقیقتاً، همه منسجم بودند.

حاجی‌صادقی ادامه داد: در این مرحله حساس، در برابر این دشمن خبیث و حرکت زشت و تروریستی‌اش، شاهد هماهنگی کامل میان ارکان مختلف کشور بودیم. دولت و ملت به معنای واقعی، دستگاه دیپلماسی و وزارت امور خارجه، مجموعه نیروهای مسلح، شورای عالی امنیت ملی، همگی تحت رهبری و ولایت حضرت آقا با انسجام و اقتدار عمل کردند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران تأکید کرد: عزیزان باید هوشیار باشیم؛ دشمن می‌خواهد این پیروزی، این دستاورد بزرگ، این انسجام و یکپارچگی را که عامل بقا و ماندگاری انقلاب است، هدف قرار دهد. وحدت و همدلی ما، رمز اقتدار ماست. اما دشمن تلاش می‌کند با شیوه‌های مختلف ایجاد شبهه کند.

وی ادامه داد: متأسفانه گاهی برخی دوستان ناآگاهانه یا از روی بی‌توجهی حرف‌هایی می‌زنند؛ مثلاً می‌گویند: «اگر دیپلماسی این‌گونه عمل می‌کرد...». اما بدانید آنچه انجام شد، با برنامه، هماهنگی و انسجام کامل بود. همه در یک جبهه‌ایم و در برابر یک دشمن متجاوز ایستاده‌ایم. این همدلی و انسجام را نباید بگذاریم آسیب ببیند.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی تاکید کرد: نه بین دیپلماسی و نیروهای مسلح اختلافی وجود داشت، نه بین دولت و ملت فاصله‌ای بود، نه دشمن توانست بین قومیت‌ها شکاف ایجاد کند. نباید اجازه دهیم دشمن با طرح این‌گونه مسائل، فضا را آلوده کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی در پایان با اشاره به آیه شریفه «لَوْ أَنفَقْتَ مَا فِی الْأَرْضِ جَمِیعًا مَّا أَلَّفْتَ بَیْنَ قُلُوبِهِمْ وَلَـٰكِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَیْنَهُمْ»، تصریح کرد: این لطف الهی را باید قدر بدانیم. حتی پیامبر خدا اگر همه امکانات روی زمین را صرف می‌کرد، نمی‌توانست بین دل‌های مردم الفت ایجاد کند، اما خداوند این کار را انجام داد. بنابراین، هر حرکت و سخنی که بخواهد امروز این انسجام، این وحدت و این همدلی را مخدوش کند، قطعاً در مسیر دشمن قرار دارد؛ چه آن گوینده بداند و چه نداند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار