ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اروپا: در صورت عدم توافق با ایران، تحریم‌های سازمان ملل فعال خواهد شد

اروپا: در صورت عدم توافق با ایران، تحریم‌های سازمان ملل فعال خواهد شد اروپایی‌ها به ایران هشدار دادند که در صورت عدم پیشرفت در توافق هسته‌ای، تحریم‌های سازمان ملل علیه این کشور اعمال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 18
کد خبر: ۲۸۳۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد: دیپلمات‌های ارشد اروپایی روز پنجشنبه به همتای ایرانی خود اطلاع دادند که در صورت عدم پیشرفت تهران در دستیابی به توافق هسته‌ای، مصمم به فعال کردن مجدد تحریم‌های سازمان ملل هستند.
وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد: دیپلمات‌ها از بریتانیا، فرانسه، آلمان و اتحادیه اروپا، به عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، هشدار داده‌اند در صورت عدم پیشرفت ملموس» به سمت دستیابی به توافق بر سر برنامه هسته‌ای تهران تا پایان تابستان، آنها «برای استفاده از مکانیسم بازگشت سریع» – که امکان اعمال مجدد همه تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را فراهم می‌کند آماده هستند.

برنامه جامع اقدام مشترک یا برجام در ماه اکتبر منقضی می‌شود و کشورهای اروپایی به دنبال فشار بر تهران برای آغاز روند مذاکرات برای حصول توافقی جدید هستند. بندهایی از توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ایران که ایالات متحده از آن خارج شد، اجازه می‌دهد در صورت عدم رعایت این توافق توسط ایران تحریم‌های سازمان ملل علیه تهران از طریق مکانیسم ماشه دوباره اعمال شوند.

ایران پیش از تجاوز نظامی اسرائیل با آمریکا درحال مذاکره بود اما این تجاوز باعث قطع این روند شد. آمریکا نیز در این تجاوز به اسرائیل کمک کرد و به سه سایت هسته‌ای ایران حمله کرد./شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار