مسکو احتمال ملاقات پوتین و ترامپ در پکن را رد نکرد اردوغان: هدف اسرائیل بی ثباتی سوریه است/ از احمد الشرع حمایت می‌کنیم بقائی: فعلاً برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا نداریم/ سفارتخانه‌های فرانسه، انگلیس و آلمان در تهران فعال‌اند لاپید: بی‌برنامه به هر جایی در خاورمیانه حمله می‌کنیم/باید انتخابات برگزار شود ترامپ خطوط هوایی مکزیک را تهدید کرد معاریو: یمن بندر ایلات را بست صدراعظم آلمان: با آمریکا درباره ایران در تماس هستیم وزیر خارجه افغانستان خطاب به ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست اولیانوف: اروپا هیچ حقی برای فعال سازی مکانیسم ماشه ندارد زمان و مکان برگزاری مذاکرات ایران با تروئیکای اروپایی اعلام شد رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم بسیج مردمی عراق در مرز عربستان به حالت آماده‌باش کامل امنیتی درآمد رسانه‌های عبری: توافق غزه آماده است/ ممکن است ظرف چند روز توافق حاصل شود ثبت گزارش رسمی و مستند ایران درباره تجاوز نظامی اسرائیل در شورای امنیت سرکرده داعش و یکی از دستیارانش در مرز عراق و سوریه کشته شدند

فاجعه ادامه دارد/ ۱۲۸۹ قربانی فلسطینی در ۲۴ ساعت

وزارت بهداشت غزه امروز (دوشنبه) با صدور بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۲۸۹ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۵۹ هزار و ۲۹ تن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۸۴۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد، ۱۳۴ شهید (از جمله ۴ پیکر خارج شده از زیر آوارها) و ۱۱۵۵ زخمی طی ۲۴ ساعت گذشته به بیمارستان‌های نوار غزه انتقال داده شده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، این وزاتخانه در ادامه افزود، با این حال تعدادی از قربانیان زیر آوارها و یا در خیابان‌ها مانده‌اند و تیم‌های اورژانس و سازمان امداد و نجات در حال حاضر قادر به دسترسی به آنها نیستند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه همچنین افزود، تعداد قربانیان جنگ نسل‌کشی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به ۵۹۰۲۹ شهید و ۱۴۲۱۳۵ زخمی افزایش یافته است.

این وزارتخانه ادامه داد، تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونسیتی از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ به ۸۱۹۶ شهید و ۳۰۰۹۴ زخمی رسیده است.

طبق گزارش وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان مراکز توزیع کمک‌های غذایی که طی ۲۴ ساعت گذشته به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند به ۹۹ شهید و بیش از ۶۵۰ زخمی رسیده است و بدین ترتیب، تعداد کل قربانیان این مراکز که به بیمارستان‌ها انتقال داده شده‌اند به ۱۰۲۱ شهید و بیش از ۶۵۱۱ زخمی رسید.

هنوز نزدیک به ۱۴ هزار فلسطینی در نوار غزه نیز مفقود و زیر آوار هستند.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند./مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار