آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۵/۱؛ کاهش محسوس دما در نوار شمالی از شنبه آینده

هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۵/۱؛ کاهش محسوس دما در نوار شمالی از شنبه آینده سازمان هواشناسی با پیش‌بینی کاهش محسوس دما در نوار شمالی کشور برای استان‌های ساحلی دریای خزر هشدار زرد سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۸۴۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز چهارشنبه در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم است، تنها ساعات بعدازظهر در ارتفاعات شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، همچنین در ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان، شمال و شرق هرمزگان، جنوب کرمان افزایش ابر و رگبار پراکنده روی می‌دهد.

فردا پنجشنبه در شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات شمال هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس رگبار پراکنده انتظار می‌رود. جمعه با گذر امواج کم‌دامنه تراز میانی از نوار شمالی کشور در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر، گاهی وزش باد و رگبار باران پیش‌بینی می‌شود.

طی سه روز آینده در نوار شرقی، مرکز و جنوب کشور، وزش باد و گاهی خیزش گردوخاک پدیده غالب خواهد بود.

شنبه هفته آینده علاوه بر اینکه در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی در ارتفاعات واقع در گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی افزایش ابر، گاهی رگبار، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود، در نوار شمالی کشور نیز کاهش نسبی دما روی می‌دهد. در این روز، وزش باد در شرق و جنوب شرق افزایش و در مرکز و جنوب کشور کاهش می‌یابد.

یکشنبه آینده تنها در ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و شمال آذربایجان غربی، رگبار پراکنده انتظار می‌رود؛ همچنین وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در شرق کشور، به‌ویژه در ناحیه زابل پیش‌بینی می‌شود. از چهارشنبه تا جمعه دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج هستند.

نوع مخاطره: افزایش سرعت وزش باد در محدوده ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل

منطقه اثر: چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۵/۰۱ و پنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۵/۰۲: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های مازندران و گلستان

اثر مخاطره: خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی، صدمه به ماهیان در قفس و صدمه به قایق‌های کوچک تفریحی و مسافری و شناور‌های سبک و اختلال در تردد شناور‌ها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی، احتمال خسارت به تأسیسات دریایی.

توصیه: ممانعت از شنا، محدود کردن تردد قایق‌های سبک و تفریحی، ورود و خروج با احتیاط کشتی‌ها به بنادر، تردد با احتیاط کشتی‌های تجاری، محدود کردن فعالیت‌های شیلاتی و پشتیبانی صنایع فراساحل، اتخاذ تمهیدات لازم توسط فعالان دریایی./ تسنیم 

کلمات کلیدی: هواشناسی رگبار
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار