ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

وزیر خارجه پاکستان: به زودی میزبان رئیس جمهور ایران خواهیم بود

وزیر خارجه پاکستان: به زودی میزبان رئیس جمهور ایران خواهیم بود معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان گفت که رئیس جمهوری اسلامی ایران به زودی سفر رسمی به اسلام‌آباد انجام می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۴۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سناتور محمد اسحاق دار در حاشیه سفر خود به نیویورک طی گفت وگویی در برنامه شبکه العربیه گفت: دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران قرار است به پاکستان سفر کند و امیدواریم این بازدید در اوایل ماه آینده (اوت) انجام شود.

وی اظهار داشت که پاکستان حامی دیپلماسی و رویکرد خردمندانه در منطقه است و از همه تلاش‌ها در راستای تنش زدایی و گفت‌و‌گو با ایران استقبال می‌کند.

سناتور اسحاق دار گفت که من با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در ارتباط نزدیک هستم، ما همسایه نزدیک یکدیگر هستیم از این رو نمی‌توانیم پیرامون اتفاقات اخیر از جمله حمله به تأسیسات اتمی ایران سکوت کنیم.

وی با محکومیت تجاوزگری رژیم صهیونیستی به ایران و حمله آمریکا به تأسیسات اتمی کشورمان اظهار داشت که ما نمی‌توانیم در قبال یک کار اشتباه بی تفاوت باشیم حتی اگر این اقدام (حمله به تأسیسات اتمی ایران) از سوی یک کشور دوست و همکار ما صورت گرفته باشد، لذا این سیاست ما است که اقدام درست و یا اشتباه را عینا بازگو کنیم.

وزیر امور خارجه پاکستان تاکید کرد: دیپلماسی و گفت‌و‌گو تنها راه برون رفت از شرایط کنونی است و ما به حمایت‌ها و تشویق طرفین ادامه خواهیم داد.

وی گفت که تلاش‌های پاکستان در سطوح عالی رتبه برای هرگونه میانجی گری با هدف پیشبرد دیپلماسی در منطقه ادامه خواهد یافت.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان پنجشنبه گذشته گفت که تهران و اسلام‌آباد در سطوح عالیرتبه با یکدیگر تعامل دارند و هر دو کشور در خصوص تاریخ سفر برنامه ریزی شده مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران به پاکستان با یکدیگر در تماس هستند.

شفقت علی خان افزود: ایران کشور دوست و برادر پاکستان است و اهمیت بالایی به عمق روابط راهبردی با آن قائل است./ ایرنا

کلمات کلیدی: پاکستان ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار