ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

وزیر خارجه پاکستان: به زودی میزبان رئیس جمهور ایران خواهیم بود

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان گفت که رئیس جمهوری اسلامی ایران به زودی سفر رسمی به اسلام‌آباد انجام می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۴۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سناتور محمد اسحاق دار در حاشیه سفر خود به نیویورک طی گفت وگویی در برنامه شبکه العربیه گفت: دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران قرار است به پاکستان سفر کند و امیدواریم این بازدید در اوایل ماه آینده (اوت) انجام شود.

وی اظهار داشت که پاکستان حامی دیپلماسی و رویکرد خردمندانه در منطقه است و از همه تلاش‌ها در راستای تنش زدایی و گفت‌و‌گو با ایران استقبال می‌کند.

سناتور اسحاق دار گفت که من با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در ارتباط نزدیک هستم، ما همسایه نزدیک یکدیگر هستیم از این رو نمی‌توانیم پیرامون اتفاقات اخیر از جمله حمله به تأسیسات اتمی ایران سکوت کنیم.

وی با محکومیت تجاوزگری رژیم صهیونیستی به ایران و حمله آمریکا به تأسیسات اتمی کشورمان اظهار داشت که ما نمی‌توانیم در قبال یک کار اشتباه بی تفاوت باشیم حتی اگر این اقدام (حمله به تأسیسات اتمی ایران) از سوی یک کشور دوست و همکار ما صورت گرفته باشد، لذا این سیاست ما است که اقدام درست و یا اشتباه را عینا بازگو کنیم.

وزیر امور خارجه پاکستان تاکید کرد: دیپلماسی و گفت‌و‌گو تنها راه برون رفت از شرایط کنونی است و ما به حمایت‌ها و تشویق طرفین ادامه خواهیم داد.

وی گفت که تلاش‌های پاکستان در سطوح عالی رتبه برای هرگونه میانجی گری با هدف پیشبرد دیپلماسی در منطقه ادامه خواهد یافت.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان پنجشنبه گذشته گفت که تهران و اسلام‌آباد در سطوح عالیرتبه با یکدیگر تعامل دارند و هر دو کشور در خصوص تاریخ سفر برنامه ریزی شده مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران به پاکستان با یکدیگر در تماس هستند.

شفقت علی خان افزود: ایران کشور دوست و برادر پاکستان است و اهمیت بالایی به عمق روابط راهبردی با آن قائل است./ ایرنا

کلمات کلیدی: پاکستان ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار