رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد

جزئیات جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با پزشکیان

جزئیات جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با پزشکیان سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از جلسه مشترک اعضای این کمیسیون با رئیس‌جمهور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 28
کد خبر: ۲۸۴۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با پزشکیان رئیس‌جمهور دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح داد: در ابتدای این جلسه، رؤسای کمیته‌های پنج‌گانه کمیسیون متشکل از عجم رئیس کمیته امنیت، ولایتمدار رئیس کمیته دفاعی، گلرو رئیس کمیته روابط خارجی، قشقایی رئیس کمیته هسته‌ای و فلاحی رئیس کمیته حقوق بشر به‌همراه ۵ نفر از اعضای کمیسیون، دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و نکات خود را با رئیس‌جمهوردر میان گذاشتند که عمدتاً در حوزه‌های امنیت ملی، دفاع و سیاست خارجی بود.

به‌گفته وی، در این جلسه اعضای کمیسیون به مواردی همچون لزوم اولویت دادن به نیرو‌های مسلح و تقویت بنیه دفاعی در لایحه بودجه سال آینده، تخصیص تجهیزات برای دفاع از کشور و مرزبانی، رسیدگی به اقشار مستضعف، تأمین امنیت به‌صورت «محله‌پایه»، رسیدگی به وضعیت امنیت کشور به‌ویژه در شمال شرق و جنوب شرق کشور، استفاده از رسانه در تأمین امنیت و توجیه افکار عمومی در این حوزه، اولویت دادن به روابط با همسایگان و توجه به بلوک‌بندی‌های جدید در سیاست خارجی، لزوم تحرک دیپلماتیک برای حمایت از مردم مظلوم غزه، تأکید بر وجود دستور ویژه در سفر رئیس‌جمهور به سازمان ملل و انتقال پیام قدرت و عزت جمهوری اسلامی ایران، ضرورت احیای روابط با کشور‌های مؤثر و برخورد عزتمندانه با قدرت‌ها به‌ویژه با گروه ۱+۵، برخورد قاطع در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه و ایجاد بازدارندگی هسته‌ای و لزوم بازنگری در دکترین سیاست خارجی و مستندسازی جنایات رژیم صهیونیستی در کشور اشاره کردند.

رضایی ادامه داد: تأکید بر حفظ وحدت ملی و تثبیت قیمت کالا‌های اساسی، اجرای پدافند غیرعامل در بخش‌های مختلف کشور، تجدیدنظر در روابط با برخی کشور‌ها از جمله آذربایجان، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ملی، تلاش برای رفع محاصره مردم مظلوم غزه، بازطراحی قدرت جمهوری اسلامی در افغانستان، تجلیل از ایستادگی و مجاهدت رئیس‌جمهور در جنگ ۱۲ روزه، تأکید بر اجرای مصوبه مجلس درخصوص تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، تخصیص بودجه‌های دفاعی کشور، تقویت روابط با چین، رعایت کامل خطوط قرمز نظام اسلامی در عرصه سیاست خارجی به‌ویژه در مواجهه با صهیونیست‌ها، محکومیت اظهارات غیرانقلابی برخی مسئولان دولتی در قبال رژیم صهیونیستی، ضرورت تحول در زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی برای تأمین امنیت کشور، رسیدگی به معیشت کارکنان نیرو‌های مسلح و تقویت بنیه دفاعی، کارآمدسازی دولت و انتقاد از مدیران ضعیف و ناکارآمد، تأکید بر تعامل سازنده دولت با مجلس شورای اسلامی از دیگر مواردی بود که اعضای کمیسیون در این جلسه مطرح کردند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز بر لزوم ضرورت تقویت بنیه دفاعی کشور، تخصیص بودجه دفاعی کشور و توجه ویژه به الزامات امنیت پایدار، اجرای کامل قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی، توجه ویژه به ظرفیت‌های صنعت هسته‌ای، کنشگری فعال در سیاست خارجی و دفاع از حقوق هسته‌ای ملت ایران در مذاکرات تأکید کرد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: مجلس پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار