درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان وزارت خارجه عربستان خواستار تداوم مذاکره برای جلوگیری از تنش نظامی در منطقه شد توصیه محسن رضایی به جوانان اروپا و آمریکا: رمان «زنگ آخر» را بخوانید پزشکیان عازم روسیه شد برکناری رئیس دستگاه اطلاعات ملی عراق با دستور مستقیم نخست‌وزیر / الزیدی به دوره الشطری پایان داد شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی

خروج نیرو‌های آمریکایی از ۳ پایگاه کلیدی در سوریه و عراق

خروج نیرو‌های آمریکایی از ۳ پایگاه کلیدی در سوریه و عراق وزارت دفاع آمریکا در گزارشی مدعی شده که نیرو‌های خودش را از سه پایگاه نظامی کلیدی در عراق و سوریه خارج کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 05
کد خبر: ۲۸۵۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس تازه‌ترین گزارش سه‌ماهه بازرس کل وزارت دفاع ایالات متحده، نیرو‌های آمریکایی و متحدان ائتلاف بین‌المللی از سه پایگاه نظامی کلیدی در سوریه و عراق خارج شده‌اند.

این سه پایگاه عبارتند از پایگاه پشتیبانی مأموریت گرین ویلیج (Green Village)، پایگاه H۲ و پایگاه پشتیبانی مأموریت الفرات (Euphrates) که با نام میدان گازی کونیکو نیز شناخته می‌شود. هر سه پایگاه در دره رودخانه فرات میانی قرار داشتند.

به گفته گزارش، زیرساخت‌های این پایگاه‌ها یا تخریب شده‌اند یا به گروه‌های موسوم به «نیرو‌های دموکراتیک سوریه» (SDF) که تحت حمایت ایالات متحده فعالیت می‌کنند، واگذار شده‌اند. نیرو‌هایی که پیش‌تر در این پایگاه‌ها مستقر بودند، یا به دیگر پایگاه‌ها در سوریه و عراق منتقل شده‌اند یا پس از پایان مأموریت خود، به کشور بازگشته‌اند. تعداد دقیق نیرو‌های خارج‌شده در گزارش ذکر نشده است.

این خروج‌ها بخشی از طرح گسترده وزارت دفاع آمریکا برای کاهش و تجمیع نیرو‌های نظامی در سوریه است که اوایل امسال اعلام شد. طبق این راهبرد، قرار است در نهایت، حضور نظامی ایالات متحده در سوریه به یک پایگاه و کمتر از هزار نیرو محدود شود.

ایالات متحده از سال ۲۰۱۴، به‌عنوان بخشی از عملیات موسوم به «عزم راسخ» (Operation Inherent Resolve)، در سوریه و عراق حضور نظامی دارد. آمریکا هدف این عملیات را مقابله با گسترش نفوذ گروه داعش اعلام کرده؛ موضوعی که به شدت از سوی کارشناسان رد شده است. / تسنیم

کلمات کلیدی: آمریکا سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار