پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض

رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم

رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم رئیس پارلمان عراق اقدامات رژیم اسرائیل با هدف کشتار، گرسنگی و کوچاندن بیش از دو میلیون انسان بی‌گناه در غزه را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 09
کد خبر: ۲۸۶۰۳۱
رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری واع، محمود المشهدانی، رئیس پارلمان عراق اقدامات رژیم صهیونیستی با هدف کشتار، گرسنگی و کوچاندن بیش از دو میلیون انسان بی‌گناه در غزه را محکوم کرد.

المشهدانی بیان کرد: ما با اهتمام، آنچه در غزه از کشتار، گرسنگی و کوچ اجباری در حق بیش از دو میلیون بی‌گناه رخ می‌دهد را دنبال می‌کنیم و آنرا لکه ننگی بر انسانیت به شمار می‌آوریم. خون کودکان و زنان و سالمندان، جهان را به حق و عدالت می‌خواند و سکوت شرم‌آور آن را آشکار می‌کند.

وی افزود: ما به شدت، طرح جنایتکارانه‌ای که رژیم صهیونیستی برای کنترل کامل بر نوار غزه و اشغال آن اعلام کرده است را محکوم می‌کنیم. این امر، نقض آشکار و روشن تمامی حقوق و منشور‌ها و هنجار‌های بین‌المللی و تجاوز وحشیانه در حد نسل کشی و جنایت‌های جنگی به شمار می‌آید و نابخشودنی است.

رئیس پارلمان عراق در ادامه رژیم صهیونیستی را مسئول کامل این جنایت‌ها دانست و افزود: ما جامعه جهانی، شورای امنیت و سازمان ملل را مسئول کامل اخلاقی و قانونی می‌دانیم و به این نهاد‌ها هشدار می‌دهیم تداوم این سکوت، به معنای شراکت مستقیم در این جنایت است.

وی بیا کرد: ما از این نهاد‌ها می‌خواهیم که اقدام فوری و جدی برای توقف تجاوز، شکستن محاصره، حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی، پاسخگو کردن سران رژیم اشغالگر در محاکم بین‌المللی مربوطه و پایان دادن فوری این اشغال بدون هیچ گونه شروط و مصالحه به عمل آورند.

المشهدانی همچنین بر موضع ثابت و حمایت شدید عراق از حقوق تاریخی و مشروع ملت فلسطین و در راس آن پایان دادن به اشغال و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف تاکید کرد.

وی گفت: غزه، تسلیم نخواهد شد و فلسطین پیروز خواهد شد. اشغالگری بی‌تردید نابود شدنی است هر چقدر که زمان ظلم طولانی باشد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار