وزیر کشور: یارانه بخشی از هزینه نان را دولت پرداخت می‌کند/ تخصیص ۳۰۳ میلیون دلاری دولت برای خرید ناوگان حمل و نقل خرازی در ملاقات رهبر جریان حکمت عراق: شرارت‌های اسرائیل همه کشور‌های منطقه را تهدید می‌کند سرلشکر صفوی: هندسه نظم جدید جهانی شکل خواهد گرفت پزشکیان در نشست فوق العاده بریکس: بریکس پیشگام اصلاح نهاد‌های مالی بین‌المللی باشد مجلس حق پخش مسابقات ورزشی را به رسمیت شناخت پزشکیان در دیدار با رهبر معظم انقلاب: مبارزه با فساد اساسی‌ترین کار ماست / به رهبر انقلاب قول می‌دهیم با تیم دولت همه دغدغه‌ها را رفع کنیم هیات پارلمانی ایران به لبنان سفر می‌کند پزشکیان: توصیه‌های رهبر انقلاب نصب العین مسئولان کشور است پزشکیان: هیچ‌گونه بارگذاری جمعیتی در تهران، البرز و قزوین صورت نگیرد رهبر معظم انقلاب: معیشت مردم مهمترین مسئله است/ برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود/ روحیه کار و تلاش را بر حالت «نه جنگ نه صلح» غلبه بدهیم توافق برای حذف شرکت‌های پیمانکاری و انعقاد قرارداد مستقیم نیرو‌های شرکتی دریادار سیاری: پرچم اقتدار جمهوری اسلامی در پهنه دریاها به اهتزاز درآمد مهران بهرامیان کیست؟ + ویدیو  وضعیت تعطیلی روز‌های پنجشنبه تا آخر تابستان اعلام شد  احتمال بررسی ۳ فوریتی خروج ایران از NPT در صحن مجلس

رئیس‌جمهور: اولویت با نیروهای متخصص و بومی است/ مدیر پروازی دیگر به درد نمی‌خورد

رئیس‌جمهور بر استفاده از کارشناسان و نیروهای متخصص بومی در اجرای پروژه‌ها در استان‌های مختلف کشور تاکید کرد و گفت: اولویت باید با کارشناسان و کارکنان بومی منطقه باشد، مدیر پروازی به درد نمی‌خوردو باید از استفاده مدیران پروازی دست برداریم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 16
کد خبر: ۲۸۶۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ، مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه ۲۵ مرداد و در آیین افتتاح ویدئوکنفرانسی طرح‌های نفت و گاز استان ایلام، گفت: قبل از هر چیز از استاندار محترم ایلام، مردم عزیز، نماینده رهبر انقلاب در این استان و همچنین نیروهای نظامی و امنیتی در جریان اربعین حسینی و میهمان‌نوازی از مردم عزیز ایران تشکر می‌کنم. همچنین از وزیر نفت و مدیرانی که این اقدام بزرگ را انجام دادم قدردانی می‌کنم.

رئیس‌جمهور گفت: ضمن تشکر از مهندس خاتمی و عزیزان در صندوق بازنشستگی کشوری، انتظار داریم که نگاه رهبر انقلاب در اجرای سریع پروژه‌ها را مدنظر قرار دهند، اعلام سال ۱۴۰۷ برای پایان این پروژه بسیار دیر است. باید گروه ویژه‌ای تعیین کنید و به‌سرعت کارها را به‌پیش ببرید. ما نیز در دولت هر کمکی لازم باشد انجام خواهیم داد.

پزشکیان با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی وزیر نفت درمورد جمع‌آوری سالانه معادل ۷۰۰ میلیون دلار گاز مشعل با افتتاح این طرح و درآمدزایی حاصل از آن، گفت: معنایش این است که سالانه این مقدار گاز می‌سوخت و با جمع‌آوری و جلوگیری از هدررفت آن در واقع دوبرابر درآمدزایی می‌شود. حال اگر صنایع پایین‌دستی را هم در نظر بگیریم، اشتغال و درآمدزایی قابل‌توجهی را به همراه دارد و لذا از مهندسان و مدیران درخواست دارم که با تمام توان کار را پیگیری کنند تا زودتر جلوی این ضرر و زیان‌ مالی و مشکل محیط زیستی را بگیریم.

رئیس‌جمهور بر استفاده از کارشناسان و نیروهای متخصص بومی در اجرای پروژه‌ها در استان‌های مختلف کشور تأکید کرد و گفت: اولویت باید با کارشناسان و کارکنان بومی منطقه باشد، مدیر پروازی به درد نمی‌خورد، از استفاده مدیران پروازی دست برداریم.
طرح ملی جمع‌آوری گازهای همراه یا مشعل میادین نفتی جنوب استان ایلام (NGL۳۱۰۰) امروز شنبه (۲۵ مرداد) با فرمان افتتاح رئیس‌جمهور از طریق ارتباط زنده در منطقه عملیاتی دهلران به بهره‌برداری رسید، اقدامی که به گفته مسئولان، نقطه پایانی بر سال‌ها سوزاندن گازهای ارزشمند و آغاز بهره‌برداری پایدار از این منبع حیاتی است.

این طرح عظیم که پس از نزدیک به یک دهه تلاش بی‌وقفه متخصصان و پیمانکاران داخلی به ثمر رسیده، افزون بر جلوگیری از هدررفت منابع ارزشمند، خوراک موردنیاز صنایع پایین‌دستی را تأمین می‌کند و با خاموشی مشعل‌های متعدد، به بهبود وضعیت زیست‌محیطی منطقه و ارتقای بهره‌وری صنعت نفت کشور کمک خواهد کرد.
مراسم بهره‌برداری رسمی از پروژه پترو پالایش NGL۳۱۰۰ دهلران، روز شنبه ۲۵ مرداد با حضور وزیر و جمعی از مدیران ارشد صنعت نفت کشور در محل سایت عملیاتی و با فرمان افتتاح رئیس‌ جمهور از طریق ارتباط زنده ویدئوکنفرانس، برگزار شد.

این پروژه در زمینی به گستره ۱۰۰ هکتار در جنوب استان ایلام اجرا شده و مأموریت اصلی آن جمع‌آوری گازهای همراه نفت میادین دهلران، دانان، آذر، چشمه خوش و پایدار غرب است.
هدف‌گذاری اصلی طرح، جلوگیری از سوزاندن گاز در مشعل‌ها، تأمین خوراک پتروشیمی دهلران، ارتقای بهره‌وری، کاهش آلایندگی و ایجاد ارزش‌افزوده در چرخه تولید گاز است./فارس

کلمات کلیدی: مسعود پزشکیان
ارسال نظر
آخرین اخبار