گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: به‌زودی وارد مرحله بعدی عملیات «ارابه‌های گدعون» می‌شویم

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: به‌زودی وارد مرحله بعدی عملیات «ارابه‌های گدعون» می‌شویم رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به پایان مرحله کنونی عملیات موسوم به «ارابه‌های گدعون» اعلام کرد که ارتش این رژیم به‌زودی وارد فاز بعدی جنگ در نوار غزه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 17
کد خبر: ۲۸۶۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در سخنانی از تصویب قریب‌الوقوع طرح مرحله بعدی جنگ علیه غزه خبر داد و مدعی شد: عملیات ارابه‌های گدعون به اهداف خود دست یافت و حماس دیگر توانایی‌های گذشته را در اختیار ندارد.

طبق گزارش خبرگزاری سما، وی تأکید کرد که نبرد جاری بخشی از «برنامه‌ای بلندمدت و طراحی‌شده» است که کل محور را هدف قرار می‌دهد.

زامیر مدعی شد: به‌زودی وارد مرحله بعدی عملیات می‌شویم و ضربات عمیق‌تری را علیه حماس در شهر غزه وارد خواهیم کرد.

او با اشاره به تجاوزارات نظامی این رژیم علیه ایران، یمن، لبنان، کرانه باختری و غزه، مدعی شد: ما به تغییر واقعیت امنیتی ادامه می‌دهیم.

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی همچنین به موضوع زندانیان صهیونیست در غزه و تظاهرات امروز در سرزمین‌های اشغالی پرداخت و اظهار کرد: بازگرداندن گروگان‌ها (زندانیان صهیونیست در غزه) به خانه‌هایشان وظیفه‌ای اخلاقی است که بر دوش ارتش اسرائیل قرار دارد.

خانواده‌های زندانیان صهیونیست در غزه امروز (یکشنبه) در چندین نقطه از سرزمین‌های اشغالی، از جمله مقابل اقامتگاه‌های وزرای کابینه، دست به تظاهرات زدند.

معترضان امروز جاده اصلی شماره یک به سمت تل‌آویو در شرق اللد را مسدود کردند. معترضان در عین حال چهارراه مقابل مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل‌آویو را بستند. منابع رسانه‌ای همچنین از بازداشت شماری از معترضان توسط نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی خبر داده‌اند.

این تظاهرات و اعتصاب در پی تصمیم کابینه جنگ رژیم صهیونیستی برای اشغالی شهر غزه و تشدید عملیات در آن کلید خورد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار