شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است

پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم

رئیس‌جمهوری گفت: با دستور و نوشتن نسخه نمی‌توان مشکل آب در کشور را حل کرد، باید مجموعه فعال در این حوزه به صورت تخصصی تلاش کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 26
کد خبر: ۲۸۷۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در مراسم روز ملی صنعت و معدن با بیان اینکه وجود نظم در کشور به برکت تجارت و صنعت است، اظهار کرد: اگر صنعت نباشد، موجودیت دولت به خطر می‌افتد. در حال حاضر با مشکل ناترازی در آب و برق مواجه هستیم و قصد هم ندارم بگویم چه کسی مقصر است. از استادان دانشگاه در این زمینه نظرسنجی شده است، که راهکار آن صرفه‌جویی در آب به میزان سالانه ۳ میلیارد مکعب است.

وی افزود: چگونه این اقدام انجام شود و از کدام قسمت صورت گیرد؟ اگر این میزان کاهش یافت تکلیف کسانی که از این آب ارتزاق می‌کردند چه می‌شود؟ باید تصمیم درست اجرا کنیم و با دستور و نوشتن نسخه نمی‌توان مشکل آب در کشور را حل کرد، باید مجموعه فعال در این حوزه به صورت تخصصی تلاش کنند.

رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه با تمام وجود برای گسترش پنل‌های خورشیدی در کشور تلاش می‌کنیم، ادامه داد: ما اگر می‌خواستیم نیروگاه تاسیس کنیم به چهار سال زمان احتیاج داشتیم، اما برای اینکه به سمت برخورداری از انرژی پاک حرکت کنیم، ساخت پنل‌های خورشیدی را در دستور کار قرار دادیم که به‌سرعت پیش می‌رود و از نظر اقتصادی و علمی بهره‌وری این پنل‌ها بهتر است.

پزشکیان تاکید کرد: صنعتگران به سمت توسعه پنل‌های خورشیدی حرکت کنند. ما تا انرژی نداشته باشیم، توسعه بی‌معناست. در دولت بار‌ها تأکید کردم به هیچ‌وجه برق و گاز صنعت را قطع نکنید،، اما شرایطی پیش آمد که اگر در زمستان مدیریت نمی‌شد گاز منازل را هم نمی‌توانستیم تأمین کنیم.

وی یادآور شد: ما در مجلس تصمیم گرفتیم به همه‌جا گازرسانی کنیم، اما محاسبه نکردیم چقدر گاز داریم که در زمان عرضه، تناسب را حفظ کنیم. چون جدا از هم تصمیم‌گیری شد و هرکس از دید خود نسخه می‌نویسد. اگر سوخت را درست مدیریت کنیم، کشور فقیری نیستیم.

پزشکیان ادامه داد: ما بد مصرف می‌کنیم و بد مدیریت و سیاستگذاری می‌کنیم و باهم مجموعه مسائل را در نظر نمی‌گیریم تا به تصمیم برسیم. نتیجه این می‌شود که در برخی مسائل مشکل داشته باشیم. ۴۷ سال است به خاطر وجود مشکل، مدیر را عوض می‌کنیم. چرا با تغییر مدیر، مشکل حل نمی‌شود؟

رئیس‌جمهوری تأکید کرد: مدیریت علم و تجربه است. اگر مدیری اشتباه کرد به طور کلی او را کنار نگذاریم، بلکه درصدد اصلاح عملکردش حرکت کنیم، باید از تجربیات مدیران استفاده کرد. اگر مدیری که تجربه دارد را برای اشتباه با یک فرد صفرکیلومتر جابه‌جا کردیم که مشکل حل نمی‌شود. کجا اجازه دادیم مدیران علم و تجربه پیدا کنند و با جبران اشتباه، تصمیم بگیرند؟ نتیجه این روند ما را به اینجا رسانده و همه در این روند موثر بودیم.

وی اظهار کرد: ما اگر تعادل محیط‌زیست و پیرامونمان را بهم بزنیم، سیلی خواهیم خورد. در بیشتر شهر‌ها با فرونشست‌های ۳۵ تا ۳۶ سانتی مواجه هستیم، چون آب‌های زیرزمینی را بیرون می‌کشیم و بازهم چاه می‌زنیم. ایجاد تمدن و توسعه شهر‌ها بر اساس حفر چاه‌های آب انجام شده است، اما حالا با مشکل فرونشست زمین مواجه شده‌ایم. چه کسی پاسخگوی این مشکل است؟

پزشکیان ادامه داد: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم و باید آن تصمیم را می‌گرفتیم. باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار