آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران

«فعالیت‌های آژانس در ایران در نیروگاه هسته‌ای بوشهر از سر گرفته شد. بار دیگر تهران ثابت کرد که حتی اکنون و پس از حملات نظامی غیرقابل قبول علیه تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران که تحت پادمان‌های آژانس قرار دارند، شریک مسئول این نهاد است.»
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 28
کد خبر: ۲۸۷۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با اشاره به از سرگیری فعالیت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نیروگاه بوشهر، اعلام کرد: «بار دیگر تهران ثابت کرد که حتی اکنون و پس از حملات نظامی غیرقابل قبول علیه تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران که تحت پادمان‌های آژانس قرار دارند، شریک مسئول این نهاد است.»
«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین شامگاه چهارشنبه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «فعالیت‌های آژانس در ایران در نیروگاه هسته‌ای بوشهر از سر گرفته شد. بار دیگر تهران ثابت کرد که حتی اکنون و پس از حملات نظامی غیرقابل قبول علیه تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران که تحت پادمان‌های آژانس قرار دارند، شریک مسئول این نهاد است.»

پیش از این، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اظهاراتی بیان کرده بود: «بازرسان آژانس وارد ایران شده و در حال حاضر به نیروگاه بوشهر دسترسی دارند، اما هنوز به سایت‌های فردو، اصفهان و نطنز نرفته‌اند. کار ما آغاز شده، اما هنوز در نقطه‌ای که مدنظر من است قرار نداریم. گفت‌وگوها باید ادامه پیدا کند تا به شرایط بهتری برسیم. این موضوع باید هرچه زودتر حل‌وفصل شود، چراکه بازرسی‌ها نمی‌تواند فقط به تأسیسات غیرهدف قرار گرفته محدود شود.»

مدیرکل آژانس همچنین در اشاره به دیدارهای اخیرش با مقامات آمریکایی، بدون محکوم کردن حملات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی که در میانه مذاکرات تهران و واشنگتن علیه ایران صورت گرفت، گفته بود: «احساس می‌کنم آن‌ها آماده گفت‌وگو هستند، به شرطی که این گفت‌وگوها معنادار باشد. ایالات متحده بر تماس مستقیم تأکید دارد.»

مسئولان ایرانی بارها تصریح کرده‌اند که تهران مسیر گفت‌وگو و همکاری را ترک نکرده و آماده ادامه تعامل سازنده با غرب است، اما هشدار داده‌اند اگر غرب به مسیر فشار و جنگ ادامه دهد، ایران نیز پاسخ متناسب و قاطعی خواهد داد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار