نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران

تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست

وزرای امور خارجه تروئیکای اروپایی پس از ارائه نامه به اعضای شورای امنیت بمنظور آغاز فرایند فعالسازی اسنپ بک، عنوان کردند که این اقدام پایان دیپلماسی با ایران نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 28
کد خبر: ۲۸۷۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوهان وادفول، وزیر امور خارجه آلمان روز پنجشنبه اعلام کرد که بازگشت تحریم‌های ایران پایان دیپلماسی نیست، بلکه می‌تواند آغاز مرحله جدیدی از مذاکرات باشد.

وی درحالیکه غرب هیچ گونه پایبندی را در سال‌های گذشته نسبت به اجرای برجام نداشته، افزود: اکنون از ایران انتظار همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و تعهد آشکار به مذاکرات مستقیم با ما را داریم.

از سوی دیگر ژان نوئل بارو وزیر خارجه فرانسه با اشاره به آغاز فرایند فعالسازی اسنپ بک از سوی تروئیکای اروپایی، گفت: این اقدام به معنای پایان دیپلماسی نیست. ما مصمم هستیم از فرصت 30 روزه که اکنون برای گفتگو با ایران آغاز شده است، نهایت استفاده را ببریم.

وزیر امور خارجه فرانسه افزود: ما همچنان به دیپلماسی متعهد هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند.

دیوید لمی، وزیر امور خارجه انگلیس، درحالیکه ایران همواره به برجام متعهد بوده و در روند مذاکرات حسن نیت نشان داده است، مدعی شد که لندن و متحدان اروپایی‌اش از سال 2019 با ایران با حسن نیت مذاکره کرده‌اند، اما اکنون چاره‌ای جز بازگرداندن تحریم‌ها ندارند.

وی مطابق با دستور کار غرب برای سیاهنمایی در مورد برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران، ادعا کرد: برنامه هسته‌ای ایران همچنان تهدیدی برای صلح و امنیت جهانی است. در طول شش سال گذشته، ایران تقریبا تمام محدودیت‌های مندرج در برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) را نقض کرده و ذخایر اورانیوم غنی‌شده آن 45 برابر بیشتر از حد مجاز در برجام است.

وی افزود: در حالی که ما چاره‌ای جز انجام این اقدام نداشته‌ایم، توپ همچنان در زمین ایران است و من از بازگشت آنها به میز مذاکره با یک پیشنهاد جدی استقبال می‌کنم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر