عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت

تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل

نصرالدین عامر از مقامات ارشد انصارالله اخبار منتشرشده در مورد ترور برخی از رهبران این جنبش در حملات امروز رژیم صهیونیستی به صنعا را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 28
کد خبر: ۲۸۷۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نصرالدین عامر یکی از رهبران انصارالله در گفت‌وگو الجزیره، بیان کرد: آنچه اتفاق افتاده، دور جدیدی از هدف قرار دادن اهداف غیرنظامی در صنعا توسط صهیونیست‌ها است.

وی افزود حملات امروز رژیم صهیونیستی تنها زیرساخت های یمن با هدف فشار بر ملت یمن بخاطر موضع حمایتگرانه از مردم غزه را تخریب کرده است.

پیشتر رسانه های عبری زبان مدعی شدند هدف حملات عصر امروز اسرائیل به یمن برخی از مقامات ارشد نظامی انصارالله و همچنین رئیس ستاد کل ارتش یمن بوده اند.

عامر به دنبال این حملات سنگین بعدازظهر پنجشنبه تل آویو به صنعا، گفت: تجاوز جدید صهیونیستی، مانند حملات قبلی شکست خورده و عملیات ما برای حمایت و پشتیبانی از غزه ادامه دارد.

این مقام یمنی تصریح کرد: گزارش‌ها مبنی بر هدف قرار گرفتن رهبران ما در صنعا صحت ندارد. ما منتظر بیانیه‌ای از سوی مقامات بهداشتی هستیم که تعداد شهدا و مجروحان این تجاوز را اعلام کند.

عامر اینگونه توضیح داد: دشمن اسرائیلی در روایت خود سردرگم شده و آنچه در مورد هدف قرار دادن رهبران این جنبش می‌گویند، نادرست است. دشمن صهیونیستی مناطق غیرنظامی را که در آن هیچ هدف نظامی قرار ندارد هدف قرار داد.

وی در پایان تاکید کرد: نقشه اسرائیل هدف قرار دادن مردم یمن است که هزاران نفر برای حمایت از غزه به خیابان‌ها می‌آیند. ما از حمایت خود از غزه عقب‌نشینی نخواهیم کرد. این یک موضع اصولی غیرقابل بازگشت و تغییرناپذیر است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار