ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

یمن: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد

رییس ستاد کل ارتش یمن گفت: واکنش ما به ترور مقامات یمنی، سخت و دردناک خواهد بود و در این زمینه از گزینه‌های راهبردی موثر استفاده خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 01
کد خبر: ۲۸۷۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر «محمد الغماری» رئیس ستاد کل ارتش یمن یکشنبه شب در سخنانی، شهادت نخست وزیر و برخی دیگر از اعضای دولت او به دست رژیم اشغالگر را به رهبر انصار الله و رهبران سیاسی و ملت یمن تسلیت گفت.   

الغماری افزود دشمن اسرائیلی با ترور نخست وزیر و تعدادی از وزرا در صنعا، درهای جهنم را به روی خود باز کرده است.

وی افزود: واکنش ما به ترور مقامات یمنی، سخت و دردناک خواهد بود و در این زمینه از گزینه‌های راهبردی موثر استفاده خواهیم کرد.

الغماری تصریح کرد: این جنایت هرگز ما را از مواضع ثابت و حمایتی خود از برادرانمان در نوار غزه و فلسطین منصرف نخواهد کرد.

وی تاکید کرد به یمنی‌ها اعلام می‌کنم در آینده نزدیک درهای جهنم به روی دشمن باز خواهد شد./ایسنا

کلمات کلیدی: ارتش یمن اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار