نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق

دستگیری چند کلاهبردار مدعی ارتباط با شورای نگهبان

کدخدایی در ادامه عنوان کرد: کسانی که درصدد کلاهبرداری بودند خوشبختانه به دست ماموران دستگیر شدند و مراحل رسیدگی آن هم ادامه دارد و اطلاع رسانی هم در این رابطه صورت خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 19
کد خبر: ۳۶۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی شورای نگهبان از دستگیری افرادی که با نام شورای نگهبان کلاهبرداری و سوءاستفاده کردند، توسط ماموران نیروی انتظامی خبر داد.

 

 عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در خصوص آخرین جزئیات موضوع شکایت شورای نگهبان از افرادی که به اسم شورای نگهبان سوء استفاده کردند، اظهار داشت: دوستان درحال پیگیری هستند و با همکاری نیروی انتظامی کارهایی در حال انجام است. هرگاه این موضوع به نتیجه رسید حتما به مردم اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

 

سخنگوی شورای نگهبان درباره جزئیات علت شکایت شورای نگهبان گفت: این شکایت از افرادی بود که قصد کلاهبرداری داشتند و با نیت کلاهبرداری،‌ افراد را فریب می‌دادند، علیرغم اینکه ما ابتدای انتخابات هم اطلاعیه داده بودیم اما متاسفانه برخی فریب خوردند.

 

کدخدایی در ادامه عنوان کرد: کسانی که درصدد کلاهبرداری بودند خوشبختانه به دست ماموران دستگیر شدند و مراحل رسیدگی آن هم ادامه دارد و اطلاع رسانی هم در این رابطه صورت خواهد گرفت.

 

وی در همین زمینه بیان کرد: تعداد افراد را نمی‌دانم اما از چندین نفر شکایت شد.

 

سخنگوی شورای نگهبان در خاتمه خاطرنشان کرد: چند نفری در شهر تهران با نام شورای نگهبان کلاهبرداری کردند که مراحل رسیدگی به آنها در حال انجام است.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار