ادعای وال‌استریت ژورنال؛ درخواست ونس از محسن رضایی برای ازسرگیری مذاکرات افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا دبیرکل حزب‌الله لبنان: جنگ‌ها با هدف تحقق طرح «اسرائیل بزرگ» انجام می‌شود هرتزوگ خواستار جلوگیری از انتخابات مجدد شد شمارش آرای عادی انتخابات اسرائیل به پایان رسید / ائتلاف نتانیاهو ۵۳ کرسی به دست آورد فرار فلاویو بولسونارو به آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل امیر قطر: منطقه در حال گذراندن روز‌های سختی است نتایج انتخابات اسرائیل فردا اعلام می‌شود رسانه‌های عبری: درخواست لیکود برای تمدید زمان رأی‌گیری رد شد التماس بن گویر و نتانیاهو برای شرکت اسرائیلی‌ها در انتخابات پزشکیان در دیدار با پوتین: بدون وابستگی به آمریکا می‌توانیم مشکلات منطقه را حل‌وفصل کنیم پوتین در دیدار با پزشکیان: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد

دیدار نخست‌وزیر هند و رئیس‌جمهور روسیه/ تاکید بر توسعه روابط راهبردی و همکاری منطقه‌ای

دیدار نخست‌وزیر هند و رئیس‌جمهور روسیه/ تاکید بر توسعه روابط راهبردی و همکاری منطقه‌ای  در حالی‌که نخست‌وزیر هند در دیدار با رئیس‌جمهور روسیه مشارکت راهبردی دو کشور را مهم‌ترین پشتوانه ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست، مشاور اقتصادی ترامپ از تمایل مقامات دهلی‌نو برای توسعه همکاری‌ها با مسکو و پکن انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 02
کد خبر: ۲۸۸۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، پیتر ناوارو، مشاور اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از همکاری نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، انتقاد کرد. 

وی شب گذشته در مصاحبه با شبکه تلویزیونی "فاکس نیوز" گفت: «مودی رهبری برجسته است... کشور او بزرگ‌ترین دموکراسی در منطقه را دارد. ولی کاملاً جای تعجب دارد که در چنین شرایطی چرا هند باید روابط نزدیک خود با روسیه و چین را حفظ کند!»

مشاور ترامپ ابراز عقیده کرد، در حالی که نخبگان هندی از همکاری با روسیه سود می‌برند، ولی شهروندان عادی ظاهراً ناچارند به دلیل این روابط با مشکلات اقتصادی مواجه شوند.

تاکید مودی و پوتین بر توسعه روابط هند و روسیه 

این در حالی است که نخست‌وزیر هند دیدار  روز دوشنبه خود با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در حاشیه نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای را بسیار عالی توصیف کرد.

 نارندرا مودی در صفحه شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «امروز دیدار عالی با رئیس‌جمهور پوتین در حاشیه نشست سران تیانجین داشتیم. در این دیدار درباره راه‌های تعمیق همکاری روسیه و هند در تمامی حوزه‌ها گفت‌وگو کرده و بر لزوم تقویت روابط تاکید کردیم.»

علاوه بر این، نخست‌وزیر هند مشارکت راهبردی دو کشور را مهم‌ترین پشتوانه ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست. به گفته وی، دو طرف در خصوص تحولات منطقه‌ای و جهانی، از جمله حل‌وفصل درگیری اوکراین نیز تبادل نظر کردند.
مودی در جریان دیدار با رئیس‌جمهور روسیه، بر اهمیت همکاری نزدیک روسیه و هند برای تضمین ثبات و شکوفایی جهانی تأکید کرد و پوتین نیز به نوبه خود به پویایی مثبت همکاری تجاری ـ اقتصادی دو کشور اشاره کرده و از تمایل مسکو برای توسعه این روابط خبر داد. 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار