مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا وزارت علوم: هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست آخرین برنامه دانشگاه آزاد برای امتحانات؛ تفویض اختیار به استان‌ها مدارس آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه تعطیل شد پدر امیرمحمد خالقی قاتل فرزندش را بخشید شبکه سرقت موتورسیکلت در تهران متلاشی شد مدارس اراک و چند روستا در روز سه‌شنبه غیرحضوری شد دستور صریح وزیر بهداشت برای بررسی دقیق درگیری بیمارستان ایلام نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد اعلام شد الزام به‌روزرسانی اطلاعات بانکی و همراه برای بیمه‌شدگان تامین اجتماعی

شناسایی ۱۰۰۰ مدرسه سنگی در کشور/سازمان نوسازی مدارس: ۷۴۰۰ پروژه آموزشی وضعیت بحرانی دارند

معاون سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: سال گذشته خیران کشور با ۱۸ هزار میلیارد تومان تعهد مالی دوشادوش دولت ایستادند تا لبخند امید را بر چهره هزاران دانش‌آموز در مناطق محروم بنشانند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 03
کد خبر: ۲۸۸۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، عماد مخدومی امروز در بیست‌وهفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز گلستان با قدردانی از خیرانی که سال‌هاست در مسیر مدرسه‌سازی قدم گذاشته‌اند، اظهار کرد: مدرسه‌سازی تنها یک کار خیر نیست؛ این اقدام، سرمایه‌گذاری بزرگ برای آینده کشور است.

معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به آمار‌های قابل‌توجه سال گذشته درباره مشارکت خیران افزود: خیران در سال گذشته بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان تعهد مالی برای ساخت و تجهیز مدارس به ثبت رساندند؛ عددی که با اعتبارات دولتی برابری می‌کند. این یعنی مردم در کنار دولت، بار سنگین توسعه فضا‌های آموزشی را به دوش کشیده‌اند.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود این رقم امسال به ۲۰ هزار میلیارد تومان برسد، چرا که تاکنون خیران ۱۰ هزار میلیارد تومان دیگر برای نوسازی مدارس تعهد کرده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد.

به گفته مخدومی، در شرایطی که کشور همچنان با کمبود فضا‌های آموزشی استاندارد دست‌وپنجه نرم می‌کند، این تعهدات نقش حیاتی در جبران عقب‌ماندگی‌ها خواهد داشت.

معاون سازمان نوسازی مدارس کشور در بخشی دیگر از سخنانش به وضعیت نامناسب برخی مدارس اشاره کرد و گفت: امروز حدود هزار مدرسه سنگی در کشور داریم که ایمنی و استاندارد لازم را ندارند. خوشبختانه مشکلات ۳۰۰ پروژه با کمک بنیاد مستضعفان حل شده، اما هنوز راه زیادی در پیش است.

وی یادآور شد: در مجموع، ۷ هزار و ۴۰۰ پروژه آموزشی با مشکلاتی، چون کانکسی بودن، تراکم بالا، تخریبی و سرانه پایین دست‌وپنجه نرم می‌کنند. رفع این مشکلات جز با همت خیران، مشارکت مردمی و همراهی صنایع امکان‌پذیر نخواهد بود.

مخدومی در ادامه به وضعیت استان گلستان اشاره کرد و افزود: از مجموع پروژه‌های مشکل‌دار، ۱۵۰ پروژه متعلق به گلستان است. این استان با وجود ساخت‌وساز‌های متعدد، همچنان با چالش‌های جدی در حوزه آموزش روبه‌روست.

وی توضیح داد: سرانه فضای آموزشی در گلستان در گذشته ۵ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز بود، اما اکنون به ۴.۳۸ مترمربع کاهش یافته است. این کاهش به دلیل مهاجرپذیری بالای استان و افزایش جمعیت دانش‌آموزی رخ داده است؛ بنابراین لازم است گلستان بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی به اجرای طرح «شهید عجمیان» اشاره کرد و گفت: در این طرح ردیف ویژه‌ای برای توسعه و بهسازی فضا‌های آموزشی کشور در نظر گرفته شده است. با اجرای این طرح، شاهد اتفاقات مثبت و ماندگاری در سراسر کشور خواهیم بود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار