گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

واکنش حماس به اظهارات ترامپ درباره اسرای اسرائیل

واکنش حماس به اظهارات ترامپ درباره اسرای اسرائیل یک عضو دفتر سیاسی حماس در واکنش به اظهارات ترامپ که گفته بود همه اسرای اسرائیلی باید از غزه آزاد شوند، گفت حماس با پیشنهاد آتش‌بس که منجر به آزادی این اسرا در ازای تعدادی از اسرای فلسطینی می‌شد، موافقت کرد اما نتانیاهو مانع می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 04
کد خبر: ۲۸۸۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عزت الرشق، از اعضای برجسته دفتر سیاسی جنبش حماس طی سخنانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که خواستار آزادی بی قید و شرط همه 20 اسیر صهیونیست از غزه شده بود، اعلام کرد: ترامپ گفته حماس باید فوراً همه 20 اسیر اسرائیلی را آزاد کند، نه 2 یا 5 یا 7 نفر و در این صورت اوضاع به سرعت تغییر خواهد کرد.

عزت الشرق افزود: حماس در 18 آگوست با پیشنهاد میانجی‌هایی که اساساً بر پایه طرح استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا بود، موافقت کرد اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر تاکنون پاسخی به آن نداده است.

این مسئول حماس تاکید کرد: ما همچنین آمادگی خود را برای رسیدن به یک توافق جامع اعلام کردیم که بر مبنای آن همه اسرای صهیونیست در برابر تعداد مورد توافقی از اسرای فلسطینی آزاد شوند؛ به طوری که منجر به توقف جنگ و عقب نشینی نیروهای اشغالگر از غزه گردد.

وی در ادامه اظهار داشت: اما نتانیاهو مانع اصلی در مسیر توافق‌های تبادل اسرا و آتش بس بوده و به دنبال جنگی بی‌پایان است.

این اظهارات بعد از آن بیان شد که شب گذشته ترامپ، در پیامی درشبکه اجتماعی خود خواستار آزادی فوری تمامی اسرای در بند حماس شد.

به نوشته روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» ترامپ در این پست آورده است: «به حماس بگویید فوراً همه 20 گروگان را آزاد کند، نه 2 ، نه 5 ، نه 7 گروگان را.»

ترامپ در حالی خواستار آزادی اسرای در بند حماس شده است که در ششصد و نود و هشتمین روز جنگ و نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، حملات وحشیانه اشغالگران ضد غیرنظامیان در سراسر این باریکه همچنان ادامه دارد و علاوه بر آن، تعداد قربانیان بر اثر گرسنگی در غزه هم افزایش یافته است.

بامداد امروز منابع فلسطینی از شهادت و مجروحیت دهها نفر از جمله کودکان در حملات پی در پی رژیم اشغالگر به اردوگاههای آوارگان در محله‌های «حی النصر» و «تل‌الهوا» در شهر غزه خبر دادند.

 منابع بیمارستانی در غزه گزارش دادند: تنها طی چند ساعت گذشته 85 نفر به شهادت رسیده‌اند./تسنیم

کلمات کلیدی: حماس ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار