رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ادعای وال‌استریت ژورنال: حماس از تهدید حمله اسرائیل مطلع بود

ادعای وال‌استریت ژورنال: حماس از تهدید حمله اسرائیل مطلع بود روزنامه وال‌استریت ژورنال روز چهارشنبه گزارش داد که مقام‌های ارشد حماس در قطر طی هفته‌های اخیر از سوی مصر و ترکیه درباره احتمال حمله اسرائیل هشدار دریافت کرده و به آنها توصیه شده بود تدابیر امنیتی خود را تقویت کنند. ارتش اسرائیل هنوز نتیجه این حمله را مشخص نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 10
کد خبر: ۲۸۸۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق این گزارش، روز سه‌شنبه بیش از ۱۰ جنگنده نیروی هوایی اسرائیل در حمله‌ای به یک مقر حماس در حومه دوحه مشارکت داشتند. دست‌کم ۱۰ موشک دوربرد از خارج از حریم هوایی قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی شلیک شد، اگرچه محل دقیق پرتاب آنها فاش نشد.

این روزنامه با استناد به منابع رسمی در اسرائیل، قطر، سایر کشور‌های عربی و محافل امنیتی ایالات متحده نوشت که آماده‌سازی برای این حمله چندین ماه طول کشیده است. هدف عملیات، قرار دادن مقام‌های ارشد حماس در تیررس بود، در حالی که آنها عصر سه‌شنبه برای بررسی یک طرح جدید آتش‌بس در غزه گرد هم آمده بودند.

بر اساس گفته مقام‌های ارشد آمریکایی که در گزارش نقل شده، ارتش آمریکا زمانی از عملیات مطلع شد که جنگنده‌ها در مسیر بودند و تنها چند دقیقه پیش از شلیک موشک‌ها. با این حال، اسرائیل محل دقیق هدف را با واشنگتن در میان نگذاشت.

ژنرال براد کوپر، فرمانده سنتکام، زمانی که در راه قاهره بود از حمله مطلع شد و موضوع را به ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک، اطلاع داد. اندکی بعد، رئیس‌جمهور ترامپ در جریان قرار گرفت و به نماینده ویژه، استیو ویتکاف، دستور داد مقامات قطری را مطلع کند./انتخاب

کلمات کلیدی: حماس اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار