ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

هشدار شدید اللحن نخست وزیر پاکستان به طالبان

هشدار شدید اللحن نخست وزیر پاکستان به طالبان تشدید حملات مرگبار به نیرو‌های امنیتی پاکستان در نزدیکی نوار مرزی افغانستان بار دیگر منجر به افزایش تنش‌ها در روابط دو همسایه شده و نخست وزیر پاکستان در واکنش به تازه‌ترین درگیری به دولت کابل هشدار داد که در صورت عدم اقدام علیه حضور عناصر تروریستی در خاک خود، اسلام آباد دیگر مدارا و تعامل نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 13
کد خبر: ۲۸۹۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، تلفات نیرو‌های ارتش در جریان ۲ درگیری امروز (شنبه) با عناصر تروریستی در وزیرستان جنوبی و منطقه دیر در شمال غرب این کشور به ۱۹ نفر رسید و دست کم ۴۵ نفر از عناصر طالبان پاکستانی نیز کشته شدند.

حساسیت حملات امروز به حدی بود که نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان در منطقه "بنو" واقع در ایالت خیبرپختونخوا حضور یافتند و سران سیاسی و نظامی گزارشی از وضعیت موجود در مرز‌های مشترک با افغانستان را دریافت کردند.

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان طی اظهاراتی خطاب به حکومت سرپرست افغانستان هشدار شدید اللحن داد و همسایه خود را به کم کاری در مقابله با عناصر تروریستی در قلمروی افغانستان متهم کرد.

وی افزود: سخن ما با حاکمیت فعلی افغانستان است و اینکه اگر آنان همچنان به دنبال دوستی و همکاری صادقانه با پاکستان هستند باید علیه این تروریست‌ها اقدام کنند در غیر این صورت پیامد‌های منفی بر روابط دو کشور خواهد داشت و اسلام‌آباد دیگر به فکر تعامل با کابل نخواهد بود.

نخست وزیر پاکستان گفت که به زودی طرح جدیدی را به کابینه دولت ارائه خواهد داد که طی آن اقدامات جدی تری در مبارزه با تروریسم برداشته می‌شود.

بر اساس این گزارش، گروه تحریک طالبان پاکستان موسوم به "فتنه خوارج" مسوولیت حمله امروز به نیرو‌های امنیتی در منطقه وزیرستان جنوبی را برعهده گرفت که طی آن ۱۲ نظامی کشته شدند.

در جریان درگیری دیگر در منطقه دیر ۷ نظامی پاکستان و ۱۰ تروریست کشته شدند.

ارتش پاکستان طی بیانیه‌ای مدعی حمایت سرویس‌های جاسوسی هند از عناصر تروریستی به ویژه در نوار مشترک پاکستان با افغانستان شد.

در ادامه این بیانیه آمده است که پاکستان همچنین شواهد و اطلاعات دقیق از دخالت فیزیکی اتباع افغانستانی در حملات اخیر و استفاده قلمروی افغانستان توسط تروریست‌ها برای حمله به پاکستان به دست آورده است.

ارتش پاکستان با ابراز نگرانی جدی از تداوم روند حملات به این کشور از خاک افغانستان، خطاب به حکومت سرپرست این کشور گفت: ما از کابل مطالبه می‌کنیم که به مسئولیت‌های خود عمل کرده و اجازه استفاده از خاک افغانستان را برای فعالیت‌های تروریستی علیه پاکستان ندهد./ ایرنا 

کلمات کلیدی: پاکستان طالبان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار