زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود

واکنش مجلس به افزایش قیمت کالاهای اساسی

نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی از طرح نمایندگان برای افزایش سهمیه بنزین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 26
کد خبر: ۲۸۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، امیر خجسته نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با ابراز اینکه "در مجلس به‌دنبال راهکاری هستیم که طرح افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین را اصلاح کنیم و ایراداتی را که به طرح وارد است برطرف کنیم"، گفت: یکی از ایراداتی که به این طرح وارد است، کم بودن سهمیه تخصیص‌یافته به هر خودرو است که نمایندگان به‌دنبال رفع این ایراد هستند، به‌اعتقاد ما باید میزان سهمیه از 60 به 100 لیتر برسد و این موضوع را در مجلس مطرح کرده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر در مجلس بحث‌هایی در مورد استیضاح برخی وزرا از جمله وزرای اقتصادی و نفت، مطرح است، ادامه داد: طرح سؤال و استیضاح‌ به‌دنبال افزایش قیمت کالاها و برخی گرانی‌ها پس از افزایش قیمت بنزین و نگرانی‌هایی که در این زمینه وجود دارد است که به‌خلاف وعده‌های داده‌شده توسط دولت در این چند روز شاهد آن هستیم.

 

نماینده همدان در مجلس اضافه کرد: جمعی از نمایندگان طرحی را تهیه و تدوین کردند که براساس آن تمامی درآمدهای حاصل از اجرای طرح افزایش قیمت بنزین توسط دولت، به مردم و به‌ویژه اقشار ضعیف و کم‌درآمد جامعه اختصاص داده شود تا دولت موظف شود 100 درصد درآمدهای حاصل از افزایش قیمت بنزین را فقط و فقط در اختیار مردم قرار دهد.

 

نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس سؤال از وزرای اقتصادی دولت را در راستای عملکرد نظارتی مجلس خواند و عنوان کرد: نمایندگان سؤال از وزرای اقتصادی را مطرح کردند و در این خصوص خواستار پاسخگویی این وزرا درباره نحوه عملکردشان پس از اجرای طرح افزایش قیمت بنزین هستند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار