آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

جانشین پادشاه اردن سوگند یاد کرد

جانشین پادشاه اردن سوگند یاد کرد شاهزاده «فیصل بن الحسین» امروز (شنبه) به عنوان جانشین پادشاه اردن سوگند یاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 20
کد خبر: ۲۸۹۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، شاهزاده «فیصل بن الحسین» به عنوان جانشین «ملک عبدالله دوم» پادشاه اردن، در حضور هیئت وزرا سوگند یاد کرد.

شاهزاده فیصل در ۱۱ اکتبر ۱۹۶۳ متولد شد. او پسر دوم ملک «حسین بن طلال» پادشاه فقید و برادر ملک عبدالله دوم است. او در اردن، ایالات متحده و بریتانیا تحصیل کرده و از دانشگاه آمریکایی براون با مدرک لیسانس مهندسی الکترونیک فارغ‌التحصیل شده است.

طبق گزارش الیوم السابع، وی مناصب ارشدی در نیروی هوایی پادشاهی اردن داشت و به درجه سرلشکری ​​رسید و بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴، قبل از بازنشستگی در سال ۲۰۱۷، فرماندهی این نیرو را بر عهده داشت.

شاهزاده فیصل علاوه بر دوران نظامی خود، ریاست کمیته المپیک اردن را نیز بر عهده دارد و در سال ۲۰۱۰ به عضویت کمیته بین‌المللی المپیک انتخاب شد. او همچنین ریاست فدراسیون ورزش‌های اتومبیل رانی اردن را بر عهده دارد و عضو سنای فدراسیون بین‌المللی اتومبیل‌رانی (FIA) است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: پادشاه اردن فیصل
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار