سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

خبر مهم برای فرهنگیان و نیرو‌های شرکتی/ تبدیل وضعیت معلمان و کارکنان دولتی در راه است؟

سادات ابراهیمی از دولت خواست تا با تمرکز بر حل مشکلات معیشتی دهک‌های پایین، گرانی، تورم و بیکاری، اقدامات عاجل انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 30
کد خبر: ۲۹۰۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمحمد سادات ابراهیمی، نماینده مردم شوشتر و گتوند، در نطق میان‌دستور خود در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی (۸ مهر ۱۴۰۴)، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و جهاد عشایر عرب در منطقه منیور، از مواضع مقتدرانه رئیس‌جمهور در سازمان ملل و رهنمود‌های رهبر انقلاب در برابر سیاست‌های زورگویانه آمریکا تقدیر کرد.

وی همچنین به مسائل داخلی، به‌ویژه مشکلات معلمان، بازماندگان از تحصیل و کشاورزان پرداخت و خواستار اقدامات فوری دولت شد.

حمایت از آموزش و پرورش و تبدیل وضعیت معلمان

سادات ابراهیمی با اشاره به مشکلات آموزشی در خوزستان، از وزیر آموزش و پرورش خواست تا هرچه سریع‌تر نسبت به تبدیل وضعیت نیرو‌های پیش‌دبستانی، نهضتی، حق‌التدریس و طرح امین اقدام کند. وی تأکید کرد که ۱۰۰ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خوزستان به دلیل فقر مالی و نبود امکانات آموزشی (مانند کیف، کفش و فضای مناسب) از تحصیل محروم شده‌اند. او از دولت خواست تا با تخصیص بودجه و زیرساخت‌های لازم، این مشکل را برطرف کند.

نماینده شوشتر و گتوند به وضعیت شرکت لاستیک خوزستان اشاره کرد که در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و اکنون ۴۰۰ کارگر آن ۶ ماه حقوق دریافت نکرده‌اند. وی از بنیاد مستضعفان خواست تا با ارائه تسهیلات، این شرکت را حمایت کرده و به جای سرمایه‌گذاری در هتل‌های پنج‌ستاره و برج‌های تجاری، منابع را صرف مناطق محروم کند.

مطالبات کشاورزی و معیشتی

سادات ابراهیمی از دولت خواست تا مشکلات کشاورزان را حل کند، از جمله تأمین نهاده‌های دامی، کود و بذر. وی پیشنهاد داد قیمت خرید تضمینی گندم از ۲۰ هزار تومان به ۳۵ هزار تومان افزایش یابد و مطالبات کشاورزان ظرف ۴۸ ساعت پرداخت شود. همچنین، خسارت بیمه گندم دیم باید تسویه گردد.

وی با محکوم کردن فعال‌سازی مکانیزم ماشه توسط آمریکا و اروپا، آن را توهین به دیپلماسی و مشروعیت‌بخشی به رژیم‌های کودک‌کش دانست. او تأکید کرد که ایران با تکیه بر توان داخلی و همکاری با کشور‌های همسایه، می‌تواند ظرف ۳ تا ۹ ماه اثرات تحریم‌ها را خنثی کند. سادات ابراهیمی از جناح‌های سیاسی خواست از اختلاف‌افکنی پرهیز کنند تا صدای واحدی از ایران به جهان مخابره شود.

تبریک به قهرمانان ورزشی

نماینده مجلس همچنین پیروزی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی در المپیک کرواسی را تبریک گفت و از امین میرزازاده، کشتی‌گیر بختیاری از گتوند، به‌عنوان «تانک بختیاری» تجلیل کرد.

سادات ابراهیمی در پایان از دولت خواست تا با تمرکز بر حل مشکلات معیشتی دهک‌های پایین، گرانی، تورم و بیکاری، اقدامات عاجل انجام دهد. او همچنین بر ضرورت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و پیمانی تأکید کرد. این نطق، هشداری جدی به مسئولان و فرصتی برای پیگیری مطالبات معلمان، بازنشستگان و اقشار محروم است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار