توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

هاآرتص: حماس هزاران عضو خود را حفظ کرده/ باندهای مورد حمایت اسرائیل از هم پاشیده‌اند

هاآرتص: حماس هزاران عضو خود را حفظ کرده/ باندهای مورد حمایت اسرائیل از هم پاشیده‌اند  روزنامه هاآرتص با استناد به ارزیابی‌های منابع نظامی رژیم صهیونیستی، ضمن تاکید بر اینکه حماس از زمان آغاز آتش‌بس حضور خود را در غزه تقویت کرده، گزارش داد که هزاران عضو این جنبش در تلاش برای احیای قدرت نظامی و سیاسی آن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 21
کد خبر: ۲۹۲۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که از زمان آغاز آتش بس غزه، تحلیل‌های زیادی در محافل عبری درباره تداوم قدرت مقاومت فلسطین در نوار غزه منتشر شده، روزنامه عبری هاآرتص در مقاله جدید خود به این منظور، به نقل از منابع نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حماس حضور خود را در نوار غزه تقویت کرده و باندهای تحت حمایت اسرائیل قادر به مقابله با این جنبش نیستند.

روزنامه هاآرتص گزارش داد: ارزیابی‌های منابع نظامی اسرائیل نشان می‌دهد که حماس از زمان اجرای آتش بس، حضور خود را در نوار غزه تقویت کرده است. همچنین با وجود شرایط دشوار زندگی و تخریب گسترده در نوار غزه طی دو سال گذشته، ارتش اسرائیل هیچ اقدام عمومی یا اعتراض قابل توجهی توسط مردم غزه که قدرت و سیطره حماس را تهدید کند، مشاهده نکرده است.

بر اساس این گزارش، طبق ارزیابی‌های نظامی اسرائیل، باندهای محلی که اسرائیل اخیراً تلاش کرده است تا آنها را به عنوان یک جایگزین یا تهدید سیاسی علیه حماس تقویت کند، یا از هم پاشیده‌اند یا اعضای آنها به حدی آسیب دیده‌اند که قادر به مقابله با این جنبش نیستند. ارتش اسرائیل اخیرا مواردی از قتل یا تیراندازی به اعضای این باندها را ثبت کرده است.
طبق این ارزیابی‌ها، در عین حال نیروهای امنیتی اسرائیل اذعان دارند که حماس نفوذ گسترده‌ای در ادارات شهری دارد و مناصب کلیدی را در وزارتخانه‌ها و شهرداری‌ها اشغال کرده که از طریق آنها می‌خواهد قدرت اداری خود را احیا کند.

در ادامه این گزارش آمده است: نیروهای امنیتی فلسطین در نوار غزه به وضوح برای سیطره امنیتی بر این باریکه تلاش می‌کنند و کمپین‌هایی علیه باندهای دزد و جنایتکار که از وضعیت جنگی سوء استفاده کرده بودند به راه انداخته‌اند. بنابراین هنوز هیچ بازیگر محلی که بتواند مشروعیت حماس را در غزه سلب کند، شناسایی نشده است.

طبق این گزارش، یکی از نگرانی‌های موجود در تشکیلات امنیتی اسرائیل این است که ورود ترکیه به عنوان ناظر یا بازیگر فعال در صحنه غزه می‌تواند موقعیت حماس را تقویت کند و به آن فضای مانور بدهد.

ارزیابی‌های امنیتی اسرائیل نشان می‌دهد که ارتش این رژیم پیش‌بینی کرده بود به دلیل وخامت شرایط زندگی، موجی از اعتراضات مردمی گسترده علیه حماس در نوار غزه به راه خواهد افتاد، اما این اتفاق رخ نداد./تسنیم

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار