اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

مادورو: با هزاران موشک پدافندی «ایگلاس» آماده مقابله هستیم

مادورو: با هزاران موشک پدافندی «ایگلاس» آماده مقابله هستیم رئیس جمهور ونزوئلا هشدار داد که کشورش با تکیه بر هزاران موشک پدافندی روسی، آماده مقابله با هرگونه تهدید خارجی، به ویژه از سوی آمریکاست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 23
کد خبر: ۲۹۲۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا، امروز پنج شنبه در سخنرانی تلویزیونی خود هشدار داد که کشورش با تکیه بر هزاران موشک پدافندی روسی، آماده مقابله با هرگونه تهدید خارجی، به ویژه از سوی آمریکا است.

مادورو با تأکید بر قدرت سیستم‌های دفاعی روسی ایگلاس، اعلام کرد که ونزوئلا بیش از ۵۰۰۰ موشک از این نوع را در نقاط کلیدی ونزوئلا مستقر کرده است.

او گفت: هر نیروی نظامی در جهان قدرت ایگلاس را می‌داند و ونزوئلا بیش از ۵ هزار موشک در پست‌های کلیدی پدافند هوایی دارد، برای تضمین چه؟ صلح، ثبات و آرامش مردم ما. بیش از ۵۰۰۰… کسی که فهمید، فهمید.

او بر آموزش گسترده اپراتورها با استفاده از تجهیزات شبیه‌سازی روسی تأکید کرد و افزود: این تجهیزات شبیه‌سازی ما را در موقعیتی قرار می‌دهند که هزاران اپراتور ایگلاس با دقت بالا داشته باشیم، از شمال تا جنوب، از شرق تا غرب… ونزوئلا باید وطنی نفوذناپذیر و سربلند باشد.

وی افزود: احدی به ونزوئلا حمله نمی‌کند زیرا ما علیه احدی تعدی نمی‌کنیم.

رئیس‌جمهور ونزوئلا همچنین با اشاره ضمنی به سیاست‌های دونالد ترامپ و حضور نظامی آمریکا در منطقه، هشدار داد: هیچ‌کس با ونزوئلا در نیفتد! ما با هیچ‌کس در نمی‌افتیم!» او هدف از این اقدامات را حفاظت از ثبات کشور در برابر «تهدیدهای غیرقانونی» دانست و آن را بخشی از دفاع مشروع و حفظ صلح داخلی توصیف کرد.

این سخنان در حالی ایراد شد که تنش‌های نظامی بین ونزوئلا و واشنگتن بر سر استقرار ناوهای آمریکایی در دریای کارائیب به اوج رسیده است./مهر

کلمات کلیدی: مادرو ونزوئلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار