هر سال ۵۵هزار نفر در آموزش و پرورش بازنشسته می‌شوند/ همه معلمان مطابق طرح طبقه بندی مشاغل مشمول طرح رتبه‌بندی معلمان خواهند شد

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش خبر داد تا سال ۱۴۰۳ سالی ۵۵ هزار بازنشسته در آموزش و پرورش داریم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 29
کد خبر: ۲۹۲۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ یارمحمد حسین‌بُر در گردهمایی دو روزه مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان کرمان و کارشناسان امور اداری و تشکیلات سراسر استان در هتل آسمان کرمان، گفت: نیروی انسانی سرمایه یک سازمان است، امروزه مهمترین سرمایه هر سازمان نیروی انسانی شایسته است.


شایستگی نیروی انسانی است که هر سازمان را ارتقاء یافته و ارزش آفرین می‌کند. تحول اساسی در آموزش و پرورش با نیروی انسانی شایسته به وجود می‌آید.


حسین بر با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش باید یک تحول اساسی به وجود آید، افزود: عنصر اصلی تحول آفرین، نیروی انسانی شایسته و در آموزش و پرورش معلم شایسته و توانمند است. ناچاریم با منابع در اختیار نیروی انسانی خود را مدیریت کنیم. با بررسی‌های انجام شده تا سال ۱۴۰۳ سالی ۵۵ هزار بازنشسته در آموزش و پرورش داریم.

 

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: همه نیروی انسانی آموزش و پرورش باید مطابق قانون در پست‌های سازمانی خود قرار بگیرند. باید در توزیع نیروی انسانی تخصصی و کیفی در آموزش و پرورش تعادل را برقرار کنیم تا به اهدافمان در سازمان برسیم. همه ما هم بر این باور هستیم که کمبود نیروی انسانی کیفیت را نیز متاثر می‌کند. باید در حوزه ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش از نیرو‌های توانمند استفاده کرد تا از حیف و میل منابع دولت در این بخش‌ها جلوگیری شود.

 

باید شاخص‌های توسعه نیروی انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شود
حسین بُر با اشاره به اینکه بحث منابع انسانی در آموزش و پرورش از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: حساس‌ترین پست‌های سازمانی در آموزش و پرورش حوزه منابع انسانی و امور اداری است. در شرایط فعلی باید منابع انسانی آموزش و پرورش شایستگی و آموزش‌های لازم را پیدا کنند. باید شاخص‌های توسعه نیروی انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شود.

 

در بسیاری موارد آموزش و پرورش یک بنگاه کاریابی دیده شده است
وی با بیان اینکه تنوع رشته تحصیلی در رشته آموزگاری دوره ابتدایی بیش از ۱۰۰ رشته است که ما را در وزارت آموزش و پرورش با مشکلات جدی روبه‌رو کرده است، گفت: اگر می‌خواهیم اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش محقق شود باید در راستای شایستگی نیروی انسانی در آموزش و پرورش قدم برداریم. در بسیاری از موارد آموزش و پرورش یک بنگاه کاریابی دیده شده است. نیاز اساسی ما توانمندسازی نیرو‌هایی است که در دست داریم و آموزش‌های ضمن خدمت باید کیفیت لازم را داشته باشند.

 

همه معلمان مطابق طرح طبقه بندی مشاغل مشمول طرح رتبه‌بندی معلمان خواهند شد
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه باید آموزش‌های ما صلاحیت‌های حرفه‌ای و تخصصی معلمان را به دنبال داشته باشد، افزود: ارتقای سطح حرفه‌ای معلمان در دوره‌های ضمن خدمت ملاک اصلی ما است. نظارت و مدیریت بر مراکز آزمون لازم و ضروری است. همه معلمان مطابق طرح طبقه بندی مشاغل مشمول طرح رتبه‌بندی معلمان خواهند شد.

 


وی با اشاره به تغییر ساختار آموزش و پرورش، گفت: باید ساختار آموزش و پرورش در چند سطح دیده شود و تا حدودی یک ساختار متغیر را برای شهرستان‌ها و مناطق استان‌ها طراحی کنیم. از ۸۷۲ هزار پرسنل کل آموزش و پرورش کشور ۶۳ درصد آن معلم هستند. این نسبت باید به ۷۵ درصد معلم برسد و ۲۵ درصد مابقی آن نیرو‌های اداری و کیفیت‌بخشی باشد.

 

نمی‌شود جلوی تحصیل معلمان را گرفت
یارمحمد حسین‌بُر با اشاره به اعمال مدرک تحصیلی بالاتر برای فرهنگیان، گفت: آموزش و پرورش سازمان یادگیرنده‌ای است و نمی‌شود جلوی تحصیل پرسنل آن که معلمان هستند را گرفت.

 

۴۳۵هزار نفر در طرح معلم تمام‌وقت شرکت کرده‌اند
وی با اشاره به اینکه بزرگترین آسیب طرح معلم تمام وقت عدم انگیزه برای مدیران مدارس است، گفت: تاکنون بیش از ۴۳۵ هزار نفر در طرح معلم تمام وقت در کشور شرکت کرده‌اند.

منبع: میزان

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسن
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۸
0
0
اجرای رتبه بندی معلمان یک نوع دلگرمی ازمعلمان است .وهیچ تهدیدی درآن نیست .چرا برای افزایش حقوق به دیگرکارمندان این نوع سوال مطرح نمی شود .وقتی میخواهند اندکی به معلم تحت عنوان رتبه بندی حقوق اضافه شود سوالی بسیلر بد و تنگ نظرانه چه نوع تهدیدی دررتبه بندی معلمان است برای معلمان مطرح می شود.خاک برسرتان
آخرین اخبار