بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

۶ کشور اروپایی به اینستکس می‌پیوندند

وزارت خارجه فنلاند از پیوستن ۶ کشور اروپایی به ساز و کار تسهیل تجارت با ایران موسوم به «اینستکس» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 29
کد خبر: ۲۹۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر،  وزارت خارجه فنلاند امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد این کشور به همراه بلژیک، دانمارک، هلند، نروژ و سوئد قصد پیوستن به مکانیسم تجارت با ایران موسوم به «اینستکس» را دارد.

 

در بخشی از این بیانیه می‌خوانیم: در ادامه حمایت اروپا از برجام و تلاش مستمر برای اجرای بخش اقتصادی این توافق و همچنین در راستای تسهیل تجارت مشروع با ایران، در تدارک تبدیل شدن به شرکای ابزار حمایت از تبادلات تجاری با ایران (اینستکس) هستیم.

 

گفتنی است اینستکس ساز و کاری است که در ماه میلادی فوریه از سوی آلمان، فرانسه و انگلیس با هدف کمک به شرکت‌های اروپایی برای حفظ تعامل با ایران علیرغم تحریم‌های آمریکا، ایجاد شد.

 

این خبر در حالی منتشر می‌شود که اروپایی‌ها تاکنون به حمایت لفظی از برجام پایبند بوده و در عمل نشان داده‌اند علاقه‌ای به مقاومت در برابر واشنگتن ندارند.

 

«سید عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه ایران نیز روز گذشته در گفتگویی با «ان آر سی» هلند، خواستار تلاش بیشتر اروپا برای حفظ برجام شد.

 

وی از اروپا خواست تا صندوقی برای محافظت از شرکت‌های خود در برابر تنبیه آمریکا ایجاد کند، چون هر چیز هزینه‌ای دارد.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار