تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران

آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران کیفرخواست باند ۱۵ نفره کودک ربایی و فروش کودکان و نوزاد در دادسرای امور جنایی تهران صادر شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 01
کد خبر: ۲۹۳۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای این باند که بیشترشان در خرید و فروش و معامله کودکان و نوزادان متهم شده‌اند و فقط تعدادی از آنها در کودک‌ربایی مشارکت داشته‌اند به‌زودی در دادگاه محاکمه خواهند شد.

پاییز پارسال در شروع تحقیقات، زوج افغان که ساکن جنوب تهران بودند با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن دختر سه‌ساله‌شان خبر دادند. آنها گفتند، کودک همراه برادرانش در کوچه بازی می‌کرد، اما به خانه بازنگشت. اهالی محل جست‌و‌جو کردند، اما اثری از او یافت نشد.

پس از تحقیقات اولیه پرونده به دادسرای جنایی تهران ارجاع و تحقیقات زیر نظر بازپرس سالار صنعتگر آغاز شد. ماموران دوربین‌های مداربسته اطراف محل را بررسی کردند و آن وقت بود که تصاویر نشان داد زن و مردی به دختربچه نزدیک می‌شوند و پس از لحظات کوتاهی که به نظر می‌رسد با او صحبت کرده‌اند، او را با خود می‌برند.

ردیابی تصاویر ادامه یافت و مشخص شد زوج وارد خانه‌ای در همان حوالی شده‌اند. به این ترتیب ماموران ساکنان خانه را دستگیر کردند. دو خواهر ساکن آنجا بودند و ابتدا از سرنوشت کودک اظهار بی‌اطلاعی کردند. با وجود شواهد علیه آنها، هر دو بازداشت شدند و تحت بازجویی قرار گرفتند. یکی از خواهران گفت: زوج کودک‌ربا را از قبل می‌شناختیم، آنها پیشنهاد فروش کودک را دادند. ابتدا قبول نکردیم، اما به دلیل بدهی پذیرفتیم. بعد هم قرار بود کودک را به شمال ببریم و تحویل خانواده‌ای بدهیم تا سهم‌مان را بگیریم، اما پولی ندادند. کودک را به زوجی دادیم که نمی‌توانستند بچه‌دار شوند، انگار قبلاً حدود صد میلیون تومان بابتش پرداخت کرده بودند.

دو خواهر همچنین درباره زوجی که کودک را به آنها داده بودند مدعی شدند: بچه خودشان است، اما نمی‌توانند از او نگهداری کنند. با اعتراف دو خواهر، تحقیقات برای دستگیری زوج کودک‌ربا ادامه یافت.

در ادامه مشخص شد مرد در کارخانه نوشابه‌سازی کار می‌کند و همسرش در کارگاه کلاه‌گیس‌سازی مشغول است. آن دو پس از دستگیری گفتند: یکی از دو خواهر از طریق منشی مطبی با ما تماس گرفت، ما معتاد بودیم و کودک‌ربایی را پذیرفتیم، اما منشی زیر حرفش زد. زنی را در شمال می‌شناختیم که در خرید و فروش نوزاد و کودک فعالیت داشت. کودک سه‌ساله را به او دادیم. همچنین پس از دستگیری دو خواهر، فریبا که به دکتر معروف بود در زندان یکی از شهر‌های شمالی کشور شناسایی شد و پس از انتقال به تهران کارآگاهان را به سوی شناسایی دیگر همدستان و اعضای پرونده هدایت کرد. در مراحل مختلف به‌مرور بر تعداد کودکان ربوده‌شده از سوی باند که بعد هم فروخته شده بودند افزوده شد و در نهایت تعداد بچه‌ها به پنج نفر رسید.

پس از آن تحقیقات ادامه یافت و در مراحل پایانی تعداد اعضای باند به ۱۵ نفر رسید. این متهمان که یکی پس از دیگری دستگیر شده بودند بیشترشان با فریبا در ارتباط بودند و در مجموع به فروش پنج کودک و نوزاد اعتراف کردند و یکی از فروش‌ها، کودک سه‌ساله‌ای بود که ربوده شدنش به کشف اعضای این باند منجر شده بود.

در حال حاضر اعضای این باند پس از صدور کیفرخواست در زندان به سر می‌برند و در انتظارند که در آینده زود محاکمه شوند./ سایت جنایی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار